Одат по 10 од двете полу-финалиња и + домаќинот, Германија, Шпанија, Англија и Италија(99% за Италија). Така беше другиве години.Се разбира некој во евровизија бе? во секое полуфинале гледам има по 18 држави, колку од нив продолжуваат во финале? и колку се наоѓаат во финале... значи колку ке има во финалето и по колку од полуфинале продолжуваат во финале...!
Се разбира некој во евровизија бе? во секое полуфинале гледам има по 18 држави, колку од нив продолжуваат во финале? и колку се наоѓаат во финале... значи колку ке има во финалето и по колку од полуфинале продолжуваат во финале...!
Има две полуфиналиња. Од секое полуфинале по 10 идат во финале. Во финале се оние од лани кои завршија од 1-5 место и домаќинот.Се разбира некој во евровизија бе? во секое полуфинале гледам има по 18 држави, колку од нив продолжуваат во финале? и колку се наоѓаат во финале... значи колку ке има во финалето и по колку од полуфинале продолжуваат во финале...!
значи фо финале се 26 земји според тебе така, 10 од првото полуфинале, 10 до второто, и 5+1 така?Има две полуфиналиња. Од секое полуфинале по 10 идат во финале. Во финале се оние од лани коа завршија од 1-5 место и домаќинот.
http://www.eurovision.tv/page/baku-2012#Live in Baku
Да вкупно се 26 во финале имаш повеќе инфо на линкот разгледај се кои ќе учествуваат и кои ќе ги пејачи ќе ги преставуваат. А инаку во која обложувалница го има ова да се типува која ќе иде во финале и како се движат коеф и колку најмалку држави може да се типуваат?значи фо финале се 26 земји според тебе така, 10 од првото полуфинале, 10 до второто, и 5+1 така?
Томич каква мака му зададе на Вимболдон лани.Незнам како ја доби таа Џокович послабо играше.Сам хот типс фром ми
Nole - Tomic (+6.5) 2 Хен.Гемови
Добар ми се виде вчера Томич . 6-3 6-3 или 6-4 6-2 е многу возможно да извади.
Сан Антонио - Клиперс Тим1 +100.5 идат преку Мамузите , 10 дена одмараа , ќе летаат кошеви вечер.
Дизелдорф - Херта ГГ3+ - 2.20 коефициент , мераци .
Тексас - Канзас 1 1.40 . Тексас во Топ3 е во МЛБ . Првиот меч Канзаз го изненади Тексас , денес ќе си го добијат.
Ова добро ти беше за Дизелдорф ама Канзас како си го добиСам хот типс фром ми
Nole - Tomic (+6.5) 2 Хен.Гемови
Добар ми се виде вчера Томич . 6-3 6-3 или 6-4 6-2 е многу возможно да извади.
Сан Антонио - Клиперс Тим1 +100.5 идат преку Мамузите , 10 дена одмараа , ќе летаат кошеви вечер.
Дизелдорф - Херта ГГ3+ - 2.20 коефициент , мераци .
Тексас - Канзас 1 1.40 . Тексас во Топ3 е во МЛБ . Првиот меч Канзаз го изненади Тексас , денес ќе си го добијат.
У 2 саат по полноќ играат , што се смееш? Ти го гледаш резултатот од синоќа меѓу овие два тима.Ова добро ти беше за Дизелдорф ама Канзас како си го доби
http://www.premier-oblozuvalnici.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=37&Itemid=69Znae li nekoj kako racunaat vo kladilnici Premier za prekinat natprevar..Konkretno Cladalahara- Selta...ja imam 2,0:3 beshe rezultatot..i prekinata vo 83 min,nema da se prodolzi kolku sto vidov...
Mozebi do petok t.e do krajot na koloto kje se doigra natprevarot,pa kje si ja fatime selta i jas i ti!Fala brat....Ednas kaj niv fakam pari i pravila glupi,a ja uste po glup so igram tamu!!Singl mi beshe inace...JBG,i so e najloso treba da cekam do petok da mi gi vratat parite