Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
eve od mene.. sto bese izigrano,., Gi izbegnav ova kolo Viljareal.. Monpelier.. FIorenitna..

As2Rt-qCIAAp9wI.jpg

Вердаско 1
Гергес 1
Иснер 1
Фоњињи 21.5+
Алмагро 22.5+
Пављученкова 21.5+

Ццц каков малер го играв Вердаско 1 1,85(супер тип СЛ), при резултат 6:0 за Вердаско, Долгополов го предаде мечот и сеа ми се рачуна 1коеф.

После ова со вилареал и болтон изгубив волја да уплакам на фудбал :( да објасни некој за тенис како е со хендикеп не сум играл до сега , пример има некоја 1.2 коеф и има 4.5 хендикеп и завршува 6:2 6 :2 како ке се смета ?

После ова со вилареал и болтон изгубив волја да уплакам на фудбал :( да објасни некој за тенис како е со хендикеп не сум играл до сега , пример има некоја 1.2 коеф и има 4.5 хендикеп и завршува 6:2 6 :2 како ке се смета ?
фатена се смета :)
пример за 1 е 1.2 и има хендикеп 4.5 и заврши 6:2 6:2 сметаш 6+6=12; 2+2+4.5= 8.5 фатена ти е вака а ако завршеше 6:4 6:4 тогаш ке беше 2 хендикеп .

Победа од македонскава 2 лига денеска ми ја кажаа како местена за 1, впрочем со нивни играч денеска од интернет кафе ја уплаќавме на бет365 на 2 коеф.
Ќе има местенки од македонскава 1 и 2 лига и наредниве денови очекувајте информации детални;)

Kade moze da se igra makedonska 2 liga ?
На бет365 на нет.

Ставајте Победа 1 и Локомотива 1!
--- надополнето: 15 мај 2012 во 14:50 ---
За утре Депортиво-Лас Палмас 1!
Депортиво во полн состав го очекува Лас Палмас кој нема никакви амбиции и си експериментира со составот. Депор ќе гризат за победа која ги носи скоро целосно во Примера. Кец ко планина!

На бет365 на нет.

Ставајте Победа 1 и Локомотива 1!
--- надополнето: 15 мај 2012 во 14:50 ---
За утре Депортиво-Лас Палмас 1!
Депортиво во полн состав го очекува Лас Палмас кој нема никакви амбиции и си експериментира со составот. Депор ќе гризат за победа која ги носи скоро целосно во Примера. Кец ко планина!
Победа ја тргнаја, а Охрид би требало да не одат во Скопје кај Локомотива.

Победа ноќеска кај 12 саатот беше 2.75 коеф, по 1 сат падна на 2.37.Сабајлево пред да излегувам кај 10 саатот беше исто 2.37, а ко седнав да ја уплаќам беше 2.По 1 полсаат се вратив да ја припуштам уште за 50 евра беше 1.9.Сега пред 1 саат се враќам од чаршија глеам 1.33:свиркам:

Да бе ми ја тргнаа пред нос :(
Се надевам бар овие слепциве Лоте ќе отидат во Скопје да играат, колку толку да кренат коефициент :D

Мареј
Цонга
Дарцис
Монако
Монфис
4 коеф на поголема уплата

Охрид2004 - Работнички за утре ја зборат местенка пп3+ (7.75) ја уплатив во моцарт на 200денари па што знам :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom