Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Се чека само уште Мајами . Но сега видов дека Крис Бош се повредил , па на Мајами коефициентот е во пораст.... :mad:

Абе то ко ќе те фатит малер, ја стадов Херта гг3+ и после се препрајв ја пишав Филкир - Акранес гг3+ наместо неа, и нормално овие завршија 0-1, а Херта 2-2.

За утре Алхорон - Елче 1 ко планина, заедно со Депортиво.

Некое време немам уплатено ај ако може некој тип за утре да се вратам онака победнички :)

I jas ja cekav i samo selta 2,za dobivka.Posto se prekina poradi problemi so reflektorite najverojatno kje se racuna so koeficient 1~
--- надополнето: 15 мај 2012 во 23:10 ---

Mozebi do petok t.e do krajot na koloto kje se doigra natprevarot,pa kje si ja fatime selta i jas i ti!

јас ја играм т22+ шо ќе биде којзнае некаде ја води како завршена некаде прекината..

Најдов ќе се игра утре од 11 сабајле ќе се доиграат минутите шо останаа

јас ја играм т22+ шо ќе биде којзнае некаде ја води како завршена некаде прекината..

Најдов ќе се игра утре од 11 сабајле ќе се доиграат минутите шо останаа
sigurno ke se doigruva utre vo 11 casot?

Некое време немам уплатено ај ако може некој тип за утре да се вратам онака победнички :)
Касно се вреќаш требаше минатото коло кога ги осиромашиме обложувалниците. :icon_mrgr:
На веб страната на спорт лајф и на српската на премиер имаш кои се највеќе играни јас од таму гледам и тие ги играм на мала уплата оти овие лиги се незгодни за типување и не ги многу пратам ни па и знам играчи.
Ова го имам за 20 ден колку да бидам во тек со резултатите и да си пробам среќата, може некои од тие да играш на мала уплата.

Attachments

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    31,4 KB · Прегледи: 48
Сам хот типс фром ми :pos:

Nole - Tomic (+6.5) 2 Хен.Гемови 6-3 6-3 (y)
Добар ми се виде вчера Томич . 6-3 6-3 или 6-4 6-2 е многу возможно да извади.

Сан Антонио - Клиперс Тим1 +100.5 идат преку Мамузите , 10 дена одмараа , ќе летаат кошеви вечер. 108-92 :cuc:

Дизелдорф - Херта ГГ3+ - 2.20 коефициент , мераци .2-2 :drk:

Тексас - Канзас 1 1.40 . Тексас во Топ3 е во МЛБ . Првиот меч Канзаз го изненади Тексас , денес ќе си го добијат 4-7 :facepalm::facepalm::facepalm: .

Овој па бобипп како ме зарече за Тексас , што уста ќе беше :pos:

Овој па бобипп како ме зарече за Тексас , што уста ќе беше :pos:
Хахаха извини брат ако е до мене :pos: Ама јас кога ти го прочитав постот одма тркнав до резултати.ком и глем канзас тепале зато така напишав, а то да ти било рез. од првата утакмица. И сега викаш па изгубија а? Бре бре шо ќе беше :pos:

Еве од мене за поправен:

Бурсаспор-Фенербахче 1Х (1.50) финале на Купот во Турција. Бурса одиграја многу добро во плејофот за ЛЕ каде завршија први, а Фенербахче можи да се психолошки паднати по губењето на титулата со Галатасарај.

Германија-Холандија 1 (2.15) ЕП У17 финале. Минатото финале играле истиве екипи и тепала Холандија. Време е за реванш

I jas ja cekav i samo selta 2,za dobivka.Posto se prekina poradi problemi so reflektorite najverojatno kje se racuna so koeficient 1~
--- надополнето: 15 мај 2012 во 23:10 ---

Mozebi do petok t.e do krajot na koloto kje se doigra natprevarot,pa kje si ja fatime selta i jas i ti!
И на резултати и на лајфскор ја пишува ФТ 0-3.....зар има шанси да биде признаена ?
п.с Бодовите и се израчунати на Селта Виго што значи дека нема да се доигрува .

И на резултати и на лајфскор ја пишува ФТ 0-3.....зар има шанси да биде признаена ?
п.с Бодовите и се израчунати на Селта Виго што значи дека нема да се доигрува .
Se doigraa poslednite 10 min sabaljevo vo 11 ...taka da se e regulatno,ako si ja imal nmozes da ides po parite...

AFC Champions League grp. B
20:00 Al Ittihad : Al-Arabi 1

Nanterre - Le Mans 2 (франција кошарка) 1.6
Molde - Fredrikstad 1 1,45
Дабл 2,3 коеф.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom