Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ако беше Локомотив 2у1 , немаше да судат пенал за нив , или ако веќе морало, ќе беше промашен намерно....

другар оваа заврши пред 2 саати со резултат 1-6.
P.S. а бе што стана со Иран даблот? два кеца а искочија 2ка и икс. Брао за тој што уплатил 6500 евра..ама се ми личи дека тој лик е измислен :-)

другар оваа заврши пред 2 саати со резултат 1-6.
P.S. а бе што стана со Иран даблот? два кеца а искочија 2ка и икс. Брао за тој што уплатил 6500 евра..ама се ми личи дека тој лик е измислен :)

таму бев лично, рамно 400 000 денари... 20-30 мин чекаше дали ќе му дозволат... ако имаш некој во betcity прашај и ќе знаеш!

еве сеа 50к уплата на 2
Macclesfield - Shrewsbury

таму бев лично, рамно 400 000 денари... 20-30 мин чекаше дали ќе му дозволат... ако имаш некој во betcity прашај и ќе знаеш!

еве сеа 50к уплата на 2
дај речи му да ми дај мене некоја илјадарка :)

Локомотив Загреб да ви ебам све по список, никаква игра немате :@

еве сеа 50к уплата на 2

знајш колку е паднат коеф за 2?

Не се нервирајте само тоа ќе ви го препорачам..гледајте си сител последната епизода од љубов и казна и кулирајте:pos:..локомотив загреб бе дали тоа е екипа???..еден играч тука ако знај некој од тие клошарите јас ја:)

И шо ако не знајме еден играч .. иначе ти знајш играчи од сите тимови што ги играш :P

od pablic bet leb nema... odlicno vrakanje na parite od chelzi real barca valencia i bayern...

od pablic bet leb nema... odlicno vrakanje na parite od chelzi real barca valencia i bayern...
50 денари денес им ги дадов .. две недели немав уплатено ,..1 месец немам фатено .. утре прам едно ливче 4-5 коеф со 100 денари да го разбијам малерот :D

Бо бо бо шо ебење ни напрај оваа Локомотивата :pos:

50 денари денес им ги дадов .. две недели немав уплатено ,..1 месец немам фатено .. утре прам едно ливче 4-5 коеф со 100 денари да го разбијам малерот :D
kjuti jas na gladno 1000 na ajacio i ovie lokomitava..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom