Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
другар оваа заврши пред 2 саати со резултат 1-6.Afan Lido - X
9/10

другар оваа заврши пред 2 саати со резултат 1-6.
P.S. а бе што стана со Иран даблот? два кеца а искочија 2ка и икс. Брао за тој што уплатил 6500 евра..ама се ми личи дека тој лик е измислен![]()
дај речи му да ми дај мене некоја илјадаркатаму бев лично, рамно 400 000 денари... 20-30 мин чекаше дали ќе му дозволат... ако имаш некој во betcity прашај и ќе знаеш!
еве сеа 50к уплата на 2
Macclesfield - Shrewsbury

таму бев лично, рамно 400 000 денари... 20-30 мин чекаше дали ќе му дозволат... ако имаш некој во betcity прашај и ќе знаеш!
еве сеа 50к уплата на 2
Macclesfield - Shrewsbury
кај гледаш ?Локомотив Загреб да ви ебам све по список, никаква игра немате![]()
..локомотив загреб бе дали тоа е екипа???..еден играч тука ако знај некој од тие клошарите јас ја
50 денари денес им ги дадов .. две недели немав уплатено ,..1 месец немам фатено .. утре прам едно ливче 4-5 коеф со 100 денари да го разбијам малеротod pablic bet leb nema... odlicno vrakanje na parite od chelzi real barca valencia i bayern...

kjuti jas na gladno 1000 na ajacio i ovie lokomitava..50 денари денес им ги дадов .. две недели немав уплатено ,..1 месец немам фатено .. утре прам едно ливче 4-5 коеф со 100 денари да го разбијам малерот![]()