Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Реков јас .. од форумов едно 50-100 ја имаат уплатено .. ам на фејсбук сите страни поврзани со обложување ја имаа поставено како најсигурен тип ! рачунајте срби хрвати .. плус играт многу во кладилниците во хрватска па сигурно едно 50-100 илјади ја имаат уплатено ..

kjuti jas na gladno 1000 na ajacio i ovie lokomitava..
Абе да ти кажам право ни 50 не ми се даваја .. реков со 20 да го пуштам али малце идаше добивка ај реков еве им уште 30 денари та биле та небиле .. али шо ебање ни мавна оваја локомотива !

Еве мој совет .. бркајте го Монако до крај на сезона .. сега ако тепа ке има 40 бода а трето пласираниот има 48.. до крајот има уште 7 кола плус ова денес што се игра .. во овие 7 останати кола доколку изиграат со 6 победи мин без пораз .. може да се надеваат на плејоф за прва лига .

Цццц само таа бе еј, што ќе беше ова, никој од толку души да се сети дека има голем влог и можно е да се вкопа. Дрва сите до еден!!:mad:

Не заебаа денес со хендикепот +1.5...
Заебана граница...
За утре ако има барем 2.5 хендикеп за нас,одам пак на Македонија.....
Море и да нема хендикеп за нас,пак ќе играм за нашите....
Ако изгубиме од ваква слаба репрезентација макар и со 1 гол е неуспех,а камоли со повеќе....
А вреди да се проба и чист фикс за Македонија....

Еве мој совет .. бркајте го Монако до крај на сезона .. сега ако тепа ке има 40 бода а трето пласираниот има 48.. до крајот има уште 7 кола плус ова денес што се игра .. во овие 7 останати кола доколку изиграат со 6 победи мин без пораз .. може да се надеваат на плејоф за прва лига .
3 ima 50 bodovi za zal , inaku reims i troyes ne se tolku naivi (posebno reims sto cela sezona e prvo mesto) da izgubat plasman epten ako go prodadat :0

Не заебаа денес со хендикепот +1.5...
Заебана граница...
За утре ако има барем 2.5 хендикеп за нас,одам пак на Македонија.....
Море и да нема хендикеп за нас,пак ќе играм за нашите....
Ако изгубиме од ваква слаба репрезентација макар и со 1 гол е неуспех,а камоли со повеќе....
А вреди да се проба и чист фикс за Македонија....

Нема шанса 1.5 да е , шо ти е . Би требало 3.5 најверојатно , или 4.5 предност. Ќе ги играме нашите , таман фалангата ќе отспие и ќе биде погласна утре. :pos:

Reading - Leeds

Очекувам малце голови на овој меч. Двете екипи си имат проблеми со повредени и суспендирани играчи , па така Рединг ќе бидат без Каракан , Кебе , Таб кои се повредија на псоледниот меч со Вест Хем.
Лидс исто така ќе има проблеми со дефанзивата , О'Ди и Конели се суспендирани , Клејтон исто така суспендиран , а Вајт е повреден.
Лидс на последните 3 гостувања е без пораз и притоа нема примено гол , на последните 10 средби во Чемпиошип лигата е 7/10 натпревари со 0-2 гола.
Рединг е поофанзивна екипа и е 4/10 натпревари со 0-2 гола , меѓутоа во меѓусебните дуели со Лидс , од 7 одиграни натпревари , на 6 било 0-2 гола вклучувајќи го и првиот овогодишен дуел ( 0:1 победа на Рединг ). Одам според статистиката , меѓусебните дуели и формата на гостински терен на Лидс во последните неколку средби ми укажува дека нема да има многу голови.

Тип : 0-2 @ 1.90 влог : 3/10

FT 2:0 (y)

Две утакмици ми се мотаат 3за3

1.Ломотив Загреб - Цибалиа тип 1 10/10
http://www.betexplorer.com/soccer/c...eague-2011-2012/nextmatch.php?matchid=6781750

2. Волун - Ворска тип 1 7/10
http://www.betexplorer.com/soccer/u...eague-2011-2012/nextmatch.php?matchid=6856020

Ваше мислење?

Јас глупав знаев дека ке заебе Ломотив Загреб 1 само на неа.. :facepalm::facepalm::facepalm:

Да не искочи дека ве лажам или вадам муабети...(за уплатата на иранските и после и за оваа) после инфото ја пуштив и јас, и само на таа се вратив...колку толку иако ме уништи локомотива... имав и одличен тикет со ајачио,вест хам, монако...али и на него локомотива... ;)

20jnvy0.jpg

Дечки што мислите за Херкулес-Гирона-1 1.8...Херкулес се бори за плеј офф а гирона е веќе отпадната и има убедливо најлош скор во гости..според мене сигурен 1 што мислите вие?

да не речите дека не ви реков:D

Зато јас не се истрчав за Локомотива, си пишав домаќинско ливче со 20 денари на кое беше и Македонија 2-ка :pos: За утре дајте негде до кај 5-6 коеф, да си уплатам едно 150-200 ден за 1000-че да дојди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom