Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Абе сонце можда и нема да изгрее ама за кладење ќе има шо сакаш? :D Си изигравте прелази од Бразил? Јас вчера си ги изиграв сите, една влезе :) Ај и вечерва така нека е ;)

Крв да серат овие Атлетико Минеиро, губат дома од последниот кога им треба победа (n)

Крв да серат овие Атлетико Минеиро, губат дома од последниот кога им треба победа (n)
Е тоа се вика местење брат ;) Јас ја чекав 2-1 али не очекував на овај начин да ја наместат. И тоа овие последните и претходното коло тепале, а еве и сега :eek: а немаат теоретски шанси да се спасат? Која логика имаат во ваквото местење не знам.

Согндал - Бран 1 1.70 2:0 WIN
Бахиа - Понте Прета 1 1.85 1:0 WIN

овој дубл ако не влезе , ќе се смеам прво еден саат хистерично , а после ќе зеам низ тераса ќе се фрлам.
Согндал не само што е 3 за 3 , туку и му треба победа за опстанок . Може да не влезе , само во случај двата тима што се пред него на табелата , што му бегаат 1 и 2 бода , да водат по 3-0 на полувреме , па да направат ујдурма.

Бахиа исто тепа , за опстанок се бори . Понте Прета ги знаеме сите , местачи страшни. 6 бода се пред Бахиа , скоро сигурен опстанок .

Епа , ај нека не тепат и нека отпаднат да му се невиди :pipi:
2000 ин , 7000 аут ( мислам у џеб де )

п.с за 2000 ја чекам севиља - бетис гг , 4-0 на полувреме. Ајде Бетис , напни во второ , брука ти е резултатот :pos:

Епа , ај нека не тепат и нека отпаднат да му се невиди :pipi:
2000 ин , 7000 аут ( мислам у џеб де )

п.с за 2000 ја чекам севиља - бетис гг , 4-0 на полувреме. Ајде Бетис , напни во второ , брука ти е резултатот :pos:

се мислам во живо да ја изиграм гг има 1.85 мислам дека ќе дадат гол..

п.с за вечер Сиетл - Галакси 3+ првата Галакси тепаа 3-0 сеа овие треба да нападнат ќе се отворат,Галакси има слаба одбрана јак напад па така очекувам голови..

Партизан - Монпеље 2 1.30
Металург - Килце 2 1.75
Интер - Каљари 1 1.65 ст
Сонгдал - Бран 1 1.70
Грождан - Хулкенбергг 1 1.65
Гранада - Атлетико 2 1.80
19 коеф
Еве смрдениве Интер шо ми напрајја на овај тикет за 1870 , и на друг тикет за 1760 истиве утакмици само Металург и Партизан т1-

Зошто да не тепа Sport Recife вечерва.. упм да фати на шубо лифче го чекам
Бордо 0-2г
Сетубал 0-2г
Севиља 4+
Ливерпул П. гг3+
Уште таа 1 мамата.

Добивкааааааааааа брееееј овие италијани не се нормални срцев удар ќе ти приредат, среќа што имам јако срце па не се давам лесно. :pos: Во 93-та минута Киево дава гол за 2:1 и ГГ3+ фала курцуууууу пошто другите одамна ги погодив. Кој ме послуша за тикетов нека му е честито добивката, ама со оглед дека некои членови однапред ме осудија и сметаа дека тролам што нема врска, не верувам дека некој ме испрати во тикетот. Што е - тука е, ќе си лапнам парички како и да е. (y)
Јас те послушав за

Fiorentina - Atalanta 2+
Udinesе - Parma GG & 3+
и ги додадов Hoffenheim - Wolfsburg GG & 3+ и Sampdoria - Genoa GG така да и јас си лапнав некоја паричка. :)

Јас те послушав за

Fiorentina - Atalanta 2+
Udinesе - Parma GG & 3+
и ги додадов Hoffenheim - Wolfsburg GG & 3+ и Sampdoria - Genoa GG така да и јас си лапнав некоја паричка. :)
Хехе браво браво нека се множат добивките. :D

За утре понеделнички не ми се игра и ризикува многу, но сепак ќе се обидам нешто. :D

Уште во петокот приметив дека Wil досега нема играно нерешено, па ќе пробам X со среден влог.

2225 Wil - Lugano X @ 3.10 5/10 (шифрата е од Спортлајф :))

И би го опалил следниов тикет на голови. :D
1410 Real Sociedad - Vallecano 4+ @ 2.90
4704 Pandurii - Concordia 3+ @ 1.90
3408 Mlada Boleslav - Dukla 3+ @ 1.80
Коеф.: 9.90 (not bad :D)

За повеќе инфо, типови и тикети во наредните 12-18 часа. :P

Хехе браво браво нека се множат добивките. :D

За утре понеделнички не ми се игра и ризикува многу, но сепак ќе се обидам нешто. :D

Уште во петокот приметив дека Wil досега нема играно нерешено, па ќе пробам X со среден влог.

2225 Wil - Lugano X @ 3.10 5/10 (шифрата е од Спортлајф :))

И би го опалил следниов тикет на голови. :D
1410 Real Sociedad - Vallecano 4+ @ 2.90
4704 Pandurii - Concordia 3+ @ 1.90
3408 Mlada Boleslav - Dukla 3+ @ 1.80
Коеф.: 9.90 (not bad :D)

За повеќе инфо, типови и тикети во наредните 12-18 часа. :P
Јас така ЦСКА 4 кола ја чекам никако Х да влези :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom