Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е тоа се вика местење братКрв да серат овие Атлетико Минеиро, губат дома од последниот кога им треба победа![]()
Ја пробав да глеам прво ама задремав , вотро не го ни глеам знам дека ќе поебат.Планираат да даваат голови французиве?![]()
Согндал - Бран 1 1.70 2:0 WIN
Бахиа - Понте Прета 1 1.85 1:0 WIN
овој дубл ако не влезе , ќе се смеам прво еден саат хистерично , а после ќе зеам низ тераса ќе се фрлам.
Согндал не само што е 3 за 3 , туку и му треба победа за опстанок . Може да не влезе , само во случај двата тима што се пред него на табелата , што му бегаат 1 и 2 бода , да водат по 3-0 на полувреме , па да направат ујдурма.
Бахиа исто тепа , за опстанок се бори . Понте Прета ги знаеме сите , местачи страшни. 6 бода се пред Бахиа , скоро сигурен опстанок .
Епа , ај нека не тепат и нека отпаднат да му се невиди
2000 ин , 7000 аут ( мислам у џеб де )
п.с за 2000 ја чекам севиља - бетис гг , 4-0 на полувреме. Ајде Бетис , напни во второ , брука ти е резултатот![]()
Еве смрдениве Интер шо ми напрајја на овај тикет за 1870 , и на друг тикет за 1760 истиве утакмици само Металург и Партизан т1-Партизан - Монпеље 2 1.30
Металург - Килце 2 1.75
Интер - Каљари 1 1.65 ст
Сонгдал - Бран 1 1.70
Грождан - Хулкенбергг 1 1.65
Гранада - Атлетико 2 1.80
19 коеф
Јас те послушав заДобивкааааааааааа брееееј овие италијани не се нормални срцев удар ќе ти приредат, среќа што имам јако срце па не се давам лесно.Во 93-та минута Киево дава гол за 2:1 и ГГ3+ фала курцуууууу пошто другите одамна ги погодив. Кој ме послуша за тикетов нека му е честито добивката, ама со оглед дека некои членови однапред ме осудија и сметаа дека тролам што нема врска, не верувам дека некој ме испрати во тикетот. Што е - тука е, ќе си лапнам парички како и да е.
![]()
Хехе браво браво нека се множат добивките.Јас те послушав за
Fiorentina - Atalanta 2+
Udinesе - Parma GG & 3+
и ги додадов Hoffenheim - Wolfsburg GG & 3+ и Sampdoria - Genoa GG така да и јас си лапнав некоја паричка.![]()
Јас така ЦСКА 4 кола ја чекам никако Х да влезиХехе браво браво нека се множат добивките.
За утре понеделнички не ми се игра и ризикува многу, но сепак ќе се обидам нешто.
Уште во петокот приметив дека Wil досега нема играно нерешено, па ќе пробам X со среден влог.
2225 Wil - Lugano X @ 3.10 5/10 (шифрата е од Спортлајф)
И би го опалил следниов тикет на голови.
1410 Real Sociedad - Vallecano 4+ @ 2.90
4704 Pandurii - Concordia 3+ @ 1.90
3408 Mlada Boleslav - Dukla 3+ @ 1.80
Коеф.: 9.90 (not bad)
За повеќе инфо, типови и тикети во наредните 12-18 часа.![]()