Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Интер конечно влезе X и тоа на убав коефициент, значи вреди да ги бркаш некои екипи на нерешено кои немаат играно подолго време. :D

Значи ЦСКА и Ман Утд сега за сега се екипи без X, ако ти текнува на други кажи. :)

А ха ми текна еве тука да си бираме тимови кои немаат X подолг период и да го наплатиме нерешениот резултат, кој кога тогаш ќе се случи. :D
http://www.betexplorer.com/streaks/no-draws/
Брат колку години имаш најискрено и мене на 15-16 години ми текнуваа вакви сигурни варијанти за добивка , ај пресметај се да маваш Х на одредена екипа за колку пати ке имаш пари и колку ке бидеш во плус , зашто после 5-6 пати ако не влезе Х веќе одиш на петоцифрена уплата , да речеме почетен влог ти е 100 денари и ја фаќаш Х пето коло си вложил вкупно 100+200+400+800+1600=3100 , а си добитен 4800 значи ќар си 4800-3100=1700 денари , тоа ти е ќар за отприлика 1 месец , значи за цел месец ќар 1700 денари , и не е тоа толку лошо , што кога ке нема Х 7-8 кола да те видам тогаш колку ке ти биде сигурен системот , затоа што веројатноста да излезе Х е иста и првиот пат кога играш и после 7-8 пат, немој да мислиш дека ако 7-8 пати нема некоја екипа Х и поголема е веројатноста да излезе Х

Остај те вие тоа мора,еве на пример,почнуаш да играш со прогресија,стигаш до 20,30 илјаде,а немаш више паре,што праемо,ќе мора да почнеш да позајмуваш,а инаку не е лоша играва.
За бркање, Вердер бркај ги секое коло гг3+...него еБате Борисов ќе биде ли кец утре 2 коефициент

За бркање, Вердер бркај ги секое коло гг3+...него еБате Борисов ќе биде ли кец утре 2 коефициент
Јас тврдам дека се друго освен 1 се игра на Бате утре . Мора и лил да земат еден бод.

Рома 1
Сосиедад 1
Макаби Хаифа 1

1.65*1.9*1.75= 5.48

Вест Хем Х
Камбур гг
Астерас Х
Оденсе гг

3*1.45*3*1.65= 21.5

Кој дава такви поклони?
Па тоа не треба да има повеќе од 1.5 коефициент.

Мора Рома да тепа вечерва!Според мене 1-1 најдобро типче :D

Неколку сингл утакмици за вечерва:

Telekom - Anadolu Efes повеќе од 142 коша
Real Sociedad - Vallecano 3+
Cambuur - Graafschap 3+
Hertha - St. Pauli 3+
AS Roma - Torino T1 3+

Nema takov koef sa Roma...Roma e masina za golovi ,znaat so pravat kladilniceve...Ama mislam deka ne e loso 0-3 gola da se izigra ima soliden koef.:)

Еве шо пишав, без многу мислење да видиме колку ќе погодам:

Рома дава 2 гола
Рапид Букурешт дава 2 гола
Вил-Лугано ГГ3+
Вест Хем-Стоук Х-Х :P

коеф. 24

Јас имам
Рома 1
Хапоел 2 0-1 е
Ал Џезаира 1 1-1 е 85 2-1 88 мин :D како си ги местат 2/1 ќе влезит :D
Шарлот -189.5
Унион Олимпија -149.5