Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Еве 2:2, среќа па се заштитив на 1Х :)

Агаци еби си матер, пичка ти материна.

Слушајте ме сега мене ќе ви дадам добитни комбинации италијани да се извадите од денешниве :гомце:.

Catania - Chievo GG3+ @ 2.60
Udinese - Parma GG3+ @ 2.40
Fiorentina - Atalanta 2+ @ 1.35
Коеф.: 8.4
Влог: 300 ден. (или 5€)
Добивка: 2520 ден. (или 41) :D

Играјте си италијани на голови и Господ да ве види. :)

Кој ме прати, со злато да му се врати. :D

Единствено ме плаши Удинезе - Парма, другите 2 мислам гарант излегуваат. Катанија - Киево ГГ3+ ја меркам за сингл и најверојатно ќе ја лупнам за некоја богородичка т.е. илјадарчица. :D

Добивкааааааааааа брееееј овие италијани не се нормални срцев удар ќе ти приредат, среќа што имам јако срце па не се давам лесно. :pos: Во 93-та минута Киево дава гол за 2:1 и ГГ3+ фала курцуууууу пошто другите одамна ги погодив. Кој ме послуша за тикетов нека му е честито добивката, ама со оглед дека некои членови однапред ме осудија и сметаа дека тролам што нема врска, не верувам дека некој ме испрати во тикетот. Што е - тука е, ќе си лапнам парички како и да е. (y)

Никогаш повеќе италијани нема да играм !!!!! :mad: Пропадната лига полна со местачи !!!!

Еве ви го ИНТЕР!

Абе то е лаком ко сум, а убо си имав 2,80 квота ;)

Ferrer 2 и Sogndal 1, ама то е то.

Ете така,супер коло,ни го еба интер системот,све да им ебем ја.

Еве го и Анжи 86 мин, 0-0 со умренине од Ростов :mad:

јас ви го напишав дека е за избегнување пред некоја страна ама не ме послушавте :) само немав муда да играм X2 на поголема пара.

Kурви педерски. Најјаки на домашен Анжи, тие најслаби на гости. Ова оти само неа ја чекам. :mad:

Па и што промашија сеа на крај. :mad: 1 на 1 со голманот 28мицата.. КУЧЕ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom