Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Вртете ја Бремен

Ја свртивме :)

Одиме поправен.

Локерен 1
Самдорија 2 (До сеа нема 2ка во Италија па че ја пробам)
Гремио ГГ
Атлетико М 3+
Копенхаген 1

-----------------------

Бахиа - Понте Прета 2-1 че ја пробам.

Ќе се убииииијаамм ејјјјј!!! 2 ја имав...заврши прво и го искинаФ лифчето :mad: :mad::mad::mad:

395034_500030066696821_1563454245_n.png

^ Добар трол си, како нема само кој да те банира

Ќе се убииииијаамм ејјјјј!!! 2 ја имав...заврши прво и го искинаФ лифчето :mad: :mad::mad::mad:

395034_500030066696821_1563454245_n.png
koa bilo ova be ziti se, sto treses gluposti tuka.. pa uste go iskinaF lifceto... more mars u picku mater
--- надополнето: 18 ноември 2012 во 17:49 ---
^ Добар Moron* си, како нема само кој да те банира
(y)

Добро во Норвешка последно коло е или 15 коло... Шо е она само 1 гол има паднато.. не да бида расположени дека конечно на одмор че ода.. ццц

Moре овие Андерлехт планираат гол да даат да му ебам слепците да му ебам се по список.

Сета добивка од Sogndal ја истурам на Atletico Mineiro

Sogndal - Brann 1 (1,70)
Скоро нема човек да не ја знае утакмицава, јасно е, 3 за 3 играат, а бодовите за домаќинот вредат злато. :)

Berdych - Ferrer 2 (1,65)
Ферер е во голем налет, а Бердих играше екстремно тежок меч против Алмагро во кој не брилјираше, го доби во 5 сета после доолга борба. Како капак на се, требаше да игра и денеска во дублот каде се играа напорни и долги 4 сета. Ферер играше само еден меч во петокот и тоа релативно брзо го реши, во 3 сета и покажа дека е спремен за нова победа утре. Шпанија губи 2-1 во мечеви што значи Ферер утре се очекува да даде 101% од своите можности.

Вкупен коефициент : 2.80 ;)

Овие две ми се најизгледни за утре, дајте уште 1-2 да оди квотава на горе бидејќи не прајме ништо. :D

Да си го пуштев дублов ќе си бев добитен, со 200 со 200... кој ти ги дава... ама ете лаком ко ќе си, Интер ја пишав и сеа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom