vo london nemam probano. inace mnogu zavisi od vkusot. kako sto rekov vo zapadna evropa povise se rejtuvaat slabicki zeni onaka pre sportski tip i nekoj ako bara takva togas ne e mnogu lesno. nekoj koj saka punicki ima lesna igra. zaradi toa ne obvrnuvam mnogu vnimanie na toa sto nekoj go tvrdi, na kraj sekoj moze se da tvrdi, a realnosta e mozda nesto sosema drugo (ne zboruvam sega konkretno za tebe). edno drugarce na primer postojano se falese kolku zenski fakal preku tinder, a tipot voopsto ne e atraktiven. od start mi bese somnitelno. posle koa mi pokaza sliki se mi bese jasno, site bea so vishok kilogrami, ednostavno se pali na takvi, a takvite na zapad se lesno dostapni.
istiot muabet koj go napisav pogore. mnogu zavisi od toa kakva e zenata po izgled. na zapad mnogu se odi po izgled i kaj maskite i kaj zenskite. zenite imaat pari za ziveacka i zaradi toa ne im e tolku bitno dali pecalis 2.000 ili 4.000 mesecno. bitno im e pred se izgledot na tipot, pa statusot (profesija koja e ceneta ili da imas dobar biznis) ili sekako ako imas mnogu pari vo sporedba so prosekot. na tinder bidejki sekoj moze da se predstavi kako bilo sto najcesto e izgledot, dali ja palis ili si i simpaticen.
a konkretno za tvojot drugar ne mozam da kazam nesto bidejki ne go poznavam, no po moe iskustvo posebno balkancite se strasni lazgovci koga se vo prasanje zenski. poznavam eden kup koi tvrdat deka vrtat milion zenski, a nikoj nigde ne gi videl so zensko. i toa zboram za tipovi koi von taja tema se iskreni. na primer skoro sekoe masko koe ke zamine na zapad kaj drugarite vo makedonija se fali kolku zenski legnuva, a na zapad koga ke gi vidis ne znaat kaj teraat, ne mozat nisto da zapoznaat osven ako platat. se gleda i po toa sto nasi zenski koga ke zaminat nakaj zapad cesto fakaat decko i se mazat, a kaj maskite samo prikazni slusas, a retko koj ke se ozeni za zgodna sveganka, germanka ili svajcarka. i ne drzi ni voda muabetot demek se orospii, pa i da se, neka gi zemat barem na odmor vo makedonija sekoj da vide kakva zenska karile i kakvi fraeri se. ako se sigurno nekoja ke se nafati so niv da zamine na odmor^^