Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да но Меси отсконува светлосни години од другите играчи во последниве 10тина години што играа на таа позиција...Јас сметам дека Виеира беше далеку подобар играч во негово време одколку што е Чави денес...А за Хипиа да не правиме муабет..Од кај се најде таму и јас незнам![]()
Да ама според тебе само, Меси кога имаше 18 и 19 години 2 пати по ред беше прогласуван за најдобар играч до 19 години, после на 2 години по ред беше втор и трет во светот, па оваа година е НАЈДОБАР играч во светот!Од каде дека отскокнува светлосни години?На таа формација сега што е преставена подобри играчи на таа позиција се Гигс и Роналдо, првиов знае да направи неверојатен пас или нафрлена топка и играч којшто Меси треба уште фурни леб да јаде да за да го стигне, а вториов зашто е покомплетен играч од Меси според мене и уште од 2003 игра во голема лига и има дадено 120 гола за 6 години, од кои 43 во една сезона, и тоа како крило.
bb[noone];3216759 напиша:Да ама според тебе само, Меси кога имаше 18 и 19 години 2 пати по ред беше прогласуван за најдобар играч до 19 години, после на 2 години по ред беше втор и трет во светот, па оваа година е НАЈДОБАР играч во светот!
Од каде дека отскокнува светлосни години?На таа формација сега што е преставена подобри играчи на таа позиција се Гигс и Роналдо, првиов знае да направи неверојатен пас или нафрлена топка и играч којшто Меси треба уште фурни леб да јаде да за да го стигне, а вториов зашто е покомплетен играч од Меси според мене и уште од 2003 игра во голема лига и има дадено 120 гола за 6 години, од кои 43 во една сезона, и тоа како крило.
Подолу ти напишаа зошто Меси отскокнува пред Гигс и Роналдо и го заслужи местото во Најдобрите на Деценијата.Затоа што 2 пати беше прогласуван за најдобар фудбалер до 19 години.Затоа што Младинската репрезентација на Аргентина беше 2 пати светски шампион предводена од Меси.Затоа што годинава беше најдобар светски фудбалер..Ете затоа