^ Дали е ова стариот Марио Гомез за Баерн што беше вратен со нов ник? :O
Инаку....здраво дечки ја ретко пишувам у темава........пошто не ја ни пратам серијава.
Кога излезе прва-втора сезона негде ми ја фалеа знам еден другар ептен беше забеган по оваа ми префрли и тоа на УСБ прва сезона...ја изгледав до пола и некако досадна ми беше, зомбиња и такви срања не ми се мене интересни (т.е. ретко ми се интересни зависи што во приказната ќе биде во прв план)
И од тогаш ја баталив серијава и покрај хајпов...али пошто една година ја хајпате оваа епизода решив да ја изгледам само оваа епизода да видам за што се палите сите и...
Бооооо. Добра епизодава. Е сеа нели ја не знам што шпекулации имало за тоа кој што ќе умре али топ епизода. Неган е ептен јак негативец изглумен од глумец што е ептен потценет и мило ми е што добил вака добра улога во позната серија.
Цела епизода имаше нешто возбудливо и интресно, ако тргнеш поглед мислиш нешто јако ќе пропуштиш па макар и тоа да биде двајца како си прават муабет.
...е сеа од тоа ја што памтам не беше серијава вакасо битни дешавки, повеќе беше досадни дешавки што не водат никаде.
А и гледам многу го делат моето мислење по интернетов...
....да ја почињам серијава интересна е или? Онака објективно мислење ако ви се наоѓа
Иначе на ИМДб и бувнав една 9ка на епизодава, иако нели..не ја гледам серијава. Да.Знам. Чуден сум.