The Walking Dead

Па и за очекување беше ваква "лабава" епизода, споредено со претходните сезони. Секогаш правеа така, после некоја прејака епизода, најчесто следуваше некоја ваква епизода каде речиси ништо не се случува, или оние епизоди кои беа со 2-3 лика во минатото

Eзикиел е интересен лик, повеќе целата заедница му изгледа како циркус, ама е многу подобра од Александрија на пример. Ама и овие веќе придонесуваат за овие на Неган, така да тој ги поседува.

Не е проблем што беше спора епизода, јасно беше после премиерата што следува, ама што е со развојот и понашањето на ликови како Керол и Морган. Керол особено, што и е поентата, од одличен лик кој имаше динамчиен и интересен развој ја претвараат во досаден лик, и сега демек замина ама не замина, ќе живее во куќа во близина, а куќата ни обезбедена ни ѕид, Керол пали оган внатре, толку години прежувување и она реши да изиграва мета за зомбиња и непријателски групи. Без концепт ми се некако во моментов Керол и Морган

Да се нарече филер втората епизода, е навреда за другите вистински филери :pos:

200.gif

Најдосадна еписода ever, вакви епизоди те терат да се откажеш од серијава, мислам булшит, вака како почнале со лоши банди и нови добри community секоја втора сезона, серијата ке стане како индиските филми нема да има крај

Мене не ми беше досадна епизодава, Глупердата Керол ја направи одбивна како епизода, инаку Царот и царството ми беа баш интересни.. Царот има интересни сваќања, мудар е се гледа, но изгледа нема муда да нападне, да се брани од другите банди. "Малку" подсеќа на Александрија каде исто така немаа муда.... како прочитан селски буквар станува серијалов...

некак интересна ми беше 2 ва епизода али пак и овие се под неган мора да им дават половина а интересно со свињите е што ги хранат со зомбињава и после им ги предават на неган јака фора им е оваа а шива по лицето и телото не се примеќе дека е компјутерски праено мене ме привлече по одењето кога видов како оди веднаш се позна дека е компјутерски

И јас сум А1 > И јас сум Неган.

Daryl издржи ѕверу не се предавај....цццц Нигановци се ептен клета и сурова банда...

Не ги читам последниве коментари пошто денеска ја изгледав 07х01. Врв!!! Ќе искоментирам после трите изгледани. Сега сакам само да ми одговорите на две прашања:

1. Овој Ниган зошто толку се одмаздува? Која е причината?
2. Кои ликови се останати од претходниве сезони?

Не ги читам последниве коментари пошто денеска ја изгледав 07х01. Врв!!! Ќе искоментирам после трите изгледани. Сега сакам само да ми одговорите на две прашања:

1. Овој Ниган зошто толку се одмаздува? Која е причината?
2. Кои ликови се останати од претходниве сезони?
Изгледај па ќе дискутираме...вака не е интересно да ти одговориме... :D

Изгледај па ќе дискутираме...вака не е интересно да ти одговориме... :D
А во овие епизоди што не ми се гледани од седмава сезона, во нив се дознава за Ниган?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom