The Walking Dead

U pm, kakva napeta epizoda... brutalna epizoda u pm, stvarno za moment si pomisliv i Karl ke ostane bez raka... kako samo im gi zdrobi glavite. Ako e planirano da umre Negan vo serijava, se nadevam toa ke bide so negovo seckanje del po del, da go teraat da si gi jade sam delovite od teloto i otkako ke mu gi otsecat site delovi bez koi moze da ziveee, samo da go pratat kaj walkerite da go izedat ziv.

Ова е една од најдобрите епизоди во историјата на сериите.
Која бруталност еј, Ниган растури, како си одглуми само Џефри, алал.
Пеколна сезона ќе биде ова.

Ќе биде тешко за Рик и неговата група,фактички како да имаат статус робови и слуги на Ниган,затоа и ги пушти тој. Како да знаев дека нема да се задоволи со една жртва,жално и брутално,епска епизода. Следно да дознаеме дали Морган и Керол ќе успеат да придобијат некаква помош и дали ќе се здружат две групи против Ниган,иако може со смрт да платат. Видечемо,ќе биде јако ....

Епизодата беше брутално брутална!

И напната, не очекував две трескања на Лусил во нечија глава, кога го треснаа Абрахам си викам немаа муда појак лик да отепаат и после Глен, бам у окото, нема контињер сега за криење. Па целат сцена со Карл, со сечењето на раката, многу добро, и Ниган страшен лик, ама и Ендрју Линклон за ликот на Рик, како ја изглумува таа избезумената фаца кога е во шок (y)

Сезоната ќе биде јака, секако ќе има и досадни епизоди што е и ред, но ќе биде најдобра досега (освен првата сезона нормално).

Едвај гледав у пм, ваква тензија одамнааааааааааа немам гледано, 10/10, неверојатна режија!

wowww :eek: Сеуште сум против килфхенгерот, ама успееја некако да се извлечат со ова

I just popped your skull so hard, your eyeball just popped out .... and it is gross as shit. :tvg:
Luicille is thirsty, she is a vampire bat ...

Iskina poshteno Negan, iako mislam preteraa so prikazot na toa sto go pravese, odvratno, ne e za da se stavaat sliki na temava ni u spojler ni nisto, o-d-v-r-a-t-n-o, od druga strana i apla realno prikazano, svaka cast za toa ali ne e za secij stomak.

‘The Walking Dead’ Review: Season 7 Premiere Is the Show At Its Worst

Good point! И јас мислам дека ја претераа во епизодава. Не бев изненаден и гневен како во епизодата кога го убија Хершел, на пример. Успеаја да ми предизвикаат само одбивност и да ми го превртат желудникот наопаку. Сериозно после ова се мислев да ја прекинам серијава, но некако премногу „труд“ имам вложено, па ај, ќе и дадам уште една, последна шанса. Би се искупиле само ако смртта на Ниган е подеднакво брутална како на другарчињава од епизодава.

:')

source.gif

Забавна епизодава...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom