The Walking Dead

jesus-e-interpretato-da-tom-payne_614999.jpg

Que?

:D

Сега кој ќе умре во финалето? По дешавките во последниве две епизоди, некако повеќе прогнозирам на Дерил или Абрахам отколку на Глен и Меги + бебето, иако останува и таа опција. Видиćемо...

Ќе умре некој со сигурност :)

Според тоа што се ишиша и нападот јас мислам Меги...

А дерил мислам дека е упукан у рака кај што ја држи стрелата...

Ќе умре некој со сигурност :)

Според тоа што се ишиша и нападот јас мислам Меги...

А дерил мислам дека е упукан у рака кај што ја држи стрелата...

Јас мислам дека до глава ушето и страната му ја “изгоре“, затоа што и тој е изгорен само не ми текнува дали дерил беше виновникот што е изгорен...

Јас мислам дека до глава ушето и страната му ја “изгоре“, затоа што и тој е изгорен само не ми текнува дали дерил беше виновникот што е изгорен...

Дерил не е виновен дека е изгорен, за сега не е откриено како се случило тоа :)

Снимени им се две епизоди. Ги пратат предвидувачите сега, кое сценарио ќе испадне дека има поголеми шанси да се деси, ќе ја пуштат контра на тоа епизодата.

Буху.

коментар на фејсбук под слика на Нигн со Лусил: Глен врати се под контињерот :lolzz:

Пфф!
Мислам, супер беше епизодата ама имав голем хајп со оглед на тоа што актериве збореа дека не можат да си дојдат на себе од финалето...
And, who was it?
Си ги напишав и почнав да си штиклирам кај кој се појавуваше со Лусил (боздоганот ор вотевр) меѓутоа на 2-3 пати имаше голем скок од дерил до црнкињата (не мишон, таа небитната) па имаше и од морковот до карл скок... мислев ќе го хакнам ама ништо. Со оглед на тоа што последен помина од десно покрај Рик, би требало да е црнкињата, гејот, или Јуџин. Погледнува десно а најдесно беше Јуџин што значи овој го чкртаме и остануваат небитната црнкиња и небитниот геј.

Последно уредено:
Ау, кое mindfuck сценарио беше цела епизода. Јако финале, можеби актерите со нивните изјави ептен ги кренаа очекувањата предвреме, сепак премногу јако финале. Иако се чекаше доста за Неган, го претставија ептен јакo, ептен bad-ass.

И можеби требаше да кажат кој умира, ептен се дигна фама околу финалето, сите очекуваа да видат кој умира. Вака после 6-7 месеци, ќе спласне тоа чувство, така да нема да е до толку интересно тогаш.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom