The Walking Dead

Не заебавај, според трејлеров не очекува феноменално финале. Со Неган ја заебаа што од почетокот на полусезонава се спомна тој, а дури во финалево ќе го сретнеме, па голем број од гледачите станаа нестрпливи.

Во краткиот опис на финалето на Imdb, стои дека Рик и Морган ќе одат да ја спасат Меги од Неган, ваљда таа ќе биде заробена од нив. Според мене некој од главниве личности ќе биде убиен од Неган, некој од Дерил, Морган или Абрахам. Останува да видиме, сепак очекувам одлично финале.

Од тројцата што ги спомена само Абрахам е во групата со Рик. Ако умре тој ама ич нема да се потресам. Глен, Дерил, Меги, Керол или Карл(fingers crossed) е тоа е веќе нешто. Ако не убијат никого од оригиналниот тим џабе им е хајпот. Затоа реков се надевам дека е само добро скоцкан тизер за да го одвлече вниманието од вистинските жртви

Не заебавај, според трејлеров не очекува феноменално финале. Со Неган ја заебаа што од почетокот на полусезонава се спомна тој, а дури во финалево ќе го сретнеме, па голем број од гледачите станаа нестрпливи.

Во краткиот опис на финалето на Imdb, стои дека Рик и Морган ќе одат да ја спасат Меги од Неган, ваљда таа ќе биде заробена од нив. Според мене некој од главниве личности ќе биде убиен од Неган, некој од Дерил, Морган или Абрахам. Останува да видиме, сепак очекувам одлично финале.
Не верувам еден од нив да биде убиен. Све мислам Керол или Меги.

А и да,глупо е вака многу информации дознавме предвреме...дур да почне епизода не сакам ништо да знам.

Ако умира некој по мое мислење треба да биде Дерил.
Милам дека му заврши приказната и време му е да замине пред да го уништат ликот тотално..

Само прашањето е дали имаат храброст продуцентите да го сторат тоа :unsure:

За да умрел Дерил, треба малце да го дигнат, да стане малце побитен, да се поврзе пак со публиката, па тек тогаш да го скинат. Пошто вака некако стана многу небитен лик со кој ништо не се дешава у последно време и ќе направат глуп крај на лик што е fan favorite. Такада не верувам дека он ќе скине конци. Ја би ги стаил парите на Меги со бебето дека ќе умрат, или они, или Глен. Други не верувам.

Ако умира некој по мое мислење треба да биде Дерил.
Милам дека му заврши приказната и време му е да замине пред да го уништат ликот тотално..

Само прашањето е дали имаат храброст продуцентите да го сторат тоа :unsure:
Сега штом си ги врати лакот и стрелите мало морген дека ќе го скинат.

Меги + Глен + бебето. Не гледам зошто инаку би им било на сите толку тешко по финалето.

Сепак главни кандидати Дерил,Глен,Мишон и Росита. На крајот не сватив баш што се случи али штом рече you'll be okay најверојатно е само повреден.
Керол сама си ја бара бељата...мислам дека во финалето повеќе жртви ќе имаме. Живи биле до тогаш па да грицкаме нокти 60 минути.

Дерил :semolam:

Двајт го упука Дерил кога се сврти, е сеа каде тоа е друга работа. Јас мислам дека овие со заробениве ќе одат да бараат размена или нешто друго во Александрија. Меги изгледа како да ќе го загуби бебето, али ништо не мора да значи. Ќе има доста пукотници во финалето мислам и некој од овие заробениве ќе настрада. Морган и Керол или ќе се вратат како секогаш и ќе го спасат денот или пак мислам ич не ќе ги видими во финалето.

Последно уредено:
Добра епизда за правење збрка пред финалето, мораа сите да се распрскаат на разни страни и резултатот е тоа што Рик загуби четворица важни луѓе потребни за одбрана, од кои тројца му се меѓу најдобрите (Мишон, Дерил и Глен), плус Керол си отиде уште еден од најспособните.

Не знам како им е планот, според мене потенцијални жртви во финалето се Глен,Меги, Дерил, Мишон или Керол, секој друг нема да го даде посакуваниот „шок“ ефект што ќе сакаат да го постигнат.

Освен ако не се решат за најбрутална варијанта- Карл или Џудит ама нема до таму да одат според мене

после се што и се случи на Меги во серијава, единственото човечко во неа остана уште бебето, ако го изгуби, а да не загине во финалето, мислам дека во 7-ма сезона ќе гледаме чудовиште!
мислам дека сепак Глен ќе ја запознае Лусил

после се што и се случи на Меги во серијава, единственото човечко во неа остана уште бебето, ако го изгуби, а да не загине во финалето, мислам дека во 7-ма сезона ќе гледаме чудовиште!
мислам дека сепак Глен ќе ја запознае Лусил
Who's Лусил?

Еј многу fucked up би било ако ова со Меги беше дека бебето и умре у стомакот и ќе се роди ко зомби, или уште полошо, ја јаде од внатре :eek:

Who's Лусил?
Палката на Ниган..:D
ZDEyNzJlY2VlZCMveU9rWE9QZDZ1TkEtS1pNUVpzMFl1T3Jzd1dZPS81MHgzMDo5NTB4NDc1LzkwMHg0NDUvZmlsdGVyczpxdWFsaXR5KDcwKS9odHRwOi8vczMuYW1hem9uYXdzLmNvbS9wb2xpY3ltaWMtaW1hZ2VzL2xwY2preWZwbXl0cnhsczlrbmtsYTh1ZzF6YW5hbzJmZDhxZHFhMHBxZm5jMW5iM2FsdGdtYmFteHNsZ2Jrbm0uanBn.jpg

Еј многу fucked up би било ако ова со Меги беше дека бебето и умре у стомакот и ќе се роди ко зомби, или уште полошо, ја јаде од внатре :eek:
Jesus, а јас мислев fatalities у последниве неколку Mortal Kombat се језиви...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom