The Walking Dead

Прва радост кога цркна овој, втора оваква кога ќе го убијат Џофри.

j3QvL4V.jpg

ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА:place::mad::confused::eek::place:o_O:cautious::oops::place::place::place::sick::(:eek::place::mad::cenzura::eek:

А сега чекај да се навратам наназад низ темава - кој рече дека Гувернерот му бил омилен лик да му стегнам ignore?
Следна моја задача - да го сменам моето мислење во темата „Топ 5 епизоди од серии“! :cuc::cuc::cuc:

Чоече пред 15 минути ја догледав и уште не можам да се соземам......у шок сум....не е за луѓе со слабо срце што се внесуваат во серии премногу. :vozbud:
Децата бе пичка ви материна,Хершел бе......а каква му беше среќна и задоволна фацата пред копилето да го исецка..... :place::place::place:
Баш ме занима дали Рик ќе може да се врати психички после ова....го нема Хершел да го советува и смири,си ги изгуби детето и домот.:(
Копиле погано....не требаше тоа кучката да ти ги скрати маките.
Дерил ѕвер.....Бата Живојиновиќ стајл. :pos: Сериозно,ако го убијат неговиот лик некогаш ја ќе ги убијам.If Daryl dies we riot !!!

Како и да е......уште сум у шок што епизодиште изгледав.Феноменално,не знам дали некогаш вака сум бил возбуден и вака некој филм или серија да ме има здрмано.....секоја чест. :cuc:

На тие што го пишуваат сценариото за оваа сезона треба споменик да им се изгради.СЕЗОНИШТЕ !!!

Незнам дали ми се причини али едно од зомбите пред крај кога влегуваат мислам дека беше луси, но во улога како зомби.

Какви кретени! Одат со цел да го освојат затворот, до темел го срушија. Кое фајде? Планираа да се населат? Ма дај не ме јебете бре...

Да кажам и јас нешто поопширно. Ептен ми е мерак шо загина конечно гнасата дегенска. Зошто, што беше со овој тип, беше негативец само ради негативност. Што му беше целта, уште на почетокот, го имаше Вудбери, совршена тврдина, добро организирана заедница, но не мораше да го има и затворот а не дека му требаше за нешто. И после нормално доби шо заслужуваше.

А сега, шо му беше целта сега, знаеше дека нема да го добие затворот по мирен пат, нели многу ги сакаше женската и новата „ќерка“ и ги изложи на опасност од неговата психотична желба за освета. Е па колку мерак ми беше кога ја виде и неа мртва, си го доби шо заслужуваше.

Како шо претходно во епизодата со епдиемијата кажав, Хершел е страшен лик и штета шо нема да го гледаме ама некој мораше да замине, дури ќе се осмелам да кажам дека можеби требаше да загине уште некој од групата на Рик, сепак беа нападнати од добро вооружена банда со неколку бивши војници, мене не ми беше баш реално како Мишон успеа да побегна заробена пред очите на целата гувернерова банда. Или пак фактот колку сите беа лошо стрелци, оној црнецот го гаѓаат со аутомати овој позади саксии се крие ништо не му е. А за Дерил пак ептен беше исфорсирано, го фаќа зомбито и прави штит од него а повторно пукаат со автоматско оружје и ништо не го погодува.

Но како и да е, беше одлична епизода, сега повторно ќе имаме нов почеток, иако сеуште имам сомнеж дали навистина загина ќерката на Рик, тоа ќе видиме во февруари.

Ама најепик момент ми беше тоа плавото девојче, ученичката на Керол, која фаца ја има прав психопат каков Гувернер, мислам дека голема е веројатноста Керол да ги немаше убиено оние двајцата. Девојчето со Карл заедно ќе прават ептен убивачки пар. Кога и го свирна куршмот на таа женската у глава буквално се изнасмеав на цел глас од радост.

Таман си реков Мишон ќе си има ново зомби милениче, дојде Лили со пиштолот и расипа се. :(

Епизодава беше врв. После неколкуте не толку интересни епизоди ова беше нешто што вредеше. (y)

По две или три епизоди, коа буквално ништо не се случуваше, режисерот конечно си ги заборави дијазепамите и направи епик епизода, човекот е психопата и ги коље омилените актери на фановите кои го пратат филмот...во една иста епизода, немате време да се повратите од шокот што го убија Херш, и тоа малото девојче, или да се радувате на сцената кога онаа едноока гадинка ги вдишува последните милиграми воздух.(Мајката не требаше да го усреќи и да троши куршум на него, требаше да пати)
Некој мораше да загине, а режисерот удри таму кај што е најболно....
Сее ју некст вик....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom