The Walking Dead

Кога ќе почнат да га дават 4та сезона ?
--- надополнето: 13 септември 2013 во 09:33 ---
Кога ќе почнат да га дават 4та сезона ?

Im se otvori gazot za pari.

Ko Under The Dome....Ja reklamiraa ko mini series.
Se poraduvav deka ke izgleam interesna serija koja ke ima kako takov NORMALEN kraj...
vide CBS deka pravi gledanost
Op Nova sezona! Pocnaa glupostite da vagaat nov glaven lik na 8 ep od 12 vo sezona. Zasto? Zasto mora da se odolgovlekuvaa!
Taka i so Heroes pocna fenomenalno za da zavrsi neslavno.

Заглавив... со интервјуата и со разни сликички по нет, пошто изгледав све друго. :D

едит: само за AnFem
tumblr_inline_mt8ca62hdS1rqmnkl.gif

Нова мода во Холивуд е очигледно правење на спин-оф од добри серии.

Fox даваат репризи на претходните сезони секој викенд.
Дали и 4 тата сезона ќе оди на овој канал?

Im se otvori gazot za pari.

Ko Under The Dome....Ja reklamiraa ko mini series.
Se poraduvav deka ke izgleam interesna serija koja ke ima kako takov NORMALEN kraj...
vide CBS deka pravi gledanost
Op Nova sezona! Pocnaa glupostite da vagaat nov glaven lik na 8 ep od 12 vo sezona. Zasto? Zasto mora da se odolgovlekuvaa!
Taka i so Heroes pocna fenomenalno za da zavrsi neslavno.

spin off e odlicna stvar...posebno za walking dead, za breaking bad ne mi se dopagja ideata....ali za walking dead prekrasna rabota e spin off i razlicni prikazni da vidime...ako ja napraat ko igrata so clementine ke bide vrv!

Од вртење на рекламата за The Walking Dead на фокс решив да почнам да ја гледам серијава :D
--- надополнето: 2 октомври 2013 во 22:58 ---
Од вртење на рекламата за The Walking Dead на фокс решив да почнам да ја гледам серијава :D

нема да згрешиш воопшто... дури и ке ти биде криво зашто не е цела серија искочена - те тера самата серија се повеќе и повеќе да гледаш.

иначе ја прекинав да ја гледам од проста причина што неможам да чекам една епизода на недела дена.. СМРТ! нестрплив сум да дознаам што понатаму..

П.С до каде е стигната серијава? која сезона која епизода?
--- надополнето: 2 октомври 2013 во 23:27 ---
нема да згрешиш воопшто... дури и ке ти биде криво зашто не е цела серија искочена - те тера самата серија се повеќе и повеќе да гледаш.

иначе ја прекинав да ја гледам од проста причина што неможам да чекам една епизода на недела дена.. СМРТ! нестрплив сум да дознаам што понатаму..

--- надополнето: 2 октомври 2013 во 23:27 ---

На 13ти октомври (наредна недела) почнува четврта сезона.

На 13ти октомври (наредна недела) почнува четврта сезона.

:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom