The Walking Dead

off.net.mk-40486.jpg

poso walking dead e za nubovi
drama, tenzija, emocii vo 2 min poveke od 2te sezoni na walking dead
se simnuva, so long suckers

Тоа со Карл беше логично и конечно паметни зборови од него, гувернерот не ми се верува да се врати во четвртата сезона некако ми нема логика тројца (без оружје) да се чепкаат со Рик и остали, може ќе го видиме негде у петта. Иначе пристојно финале само требале малце да скратат од тоа филер драмите.

:icon_lol:

Не ја играше првата, а? :P

Реплика:
:cuc:

Kако бе не, покрај баговите сепак беше прилично фино скоцкана. Мене ми се допадна.
Затоа ја чекав оваа, се надевам на поголема среденост со исти гејмплеј и графика.
А Walking Dead епизодите ги баталив некако, стојат за играње, ама ме мрзи. Ме нервира малата интеракција.

Ја догледав цела 3та сезона тек сега, некако насила без истиот ентузијазам кој го имав за првата и втората сезона кои беа доста солидни. Слаба сезона во глобала, може да ја ѕирнам четвртата од радозналост но ако вака продолжат ќе биде уште една серија која сум ја прекинал предвреме.

The walking dead не е само убивање зомби.
Tagline на серијата е
Fight the dead and fear the living.Серијата е повеќе на емоцијална база отколку на акција.

Чекам 4та сезона.Мислам дека ќе почне да се снима од мај.

The walking dead не е само убивање зомби.
Tagline на серијата е
Fight the dead and fear the living.Серијата е повеќе на емоцијална база отколку на акција.

Чекам 4та сезона.Мислам дека ќе почне да се снима од мај.
Веќе се снима на големо до кај 3-та,4-та епизода се мислам стигнати.

Се оболев по серијава. Ги изгледав сите три сезони за два дена. Првата беше ок, третата ја гледав ради реда. Срање! Да се надеваме дека нема да разочараат со следнава.
Еве една фина сцена. :love:

А кога го видов ова, доживеав ментален оргазам.

998842_477889738967034_1542513367_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom