Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
13ти октомври.Кога ќе почнат да га дават 4та сезона ?
--- надополнето: 13 септември 2013 во 09:33 ---
Кога ќе почнат да га дават 4та сезона ?

Da,pred nekoja minyta imase najavaFox даваат репризи на претходните сезони секој викенд.
Дали и 4 тата сезона ќе оди на овој канал?

Im se otvori gazot za pari.
Ko Under The Dome....Ja reklamiraa ko mini series.
Se poraduvav deka ke izgleam interesna serija koja ke ima kako takov NORMALEN kraj...
vide CBS deka pravi gledanost
Op Nova sezona! Pocnaa glupostite da vagaat nov glaven lik na 8 ep od 12 vo sezona. Zasto? Zasto mora da se odolgovlekuvaa!
Taka i so Heroes pocna fenomenalno za da zavrsi neslavno.

нема да згрешиш воопшто... дури и ке ти биде криво зашто не е цела серија искочена - те тера самата серија се повеќе и повеќе да гледаш.Од вртење на рекламата за The Walking Dead на фокс решив да почнам да ја гледам серијава
--- надополнето: 2 октомври 2013 во 22:58 ---
Од вртење на рекламата за The Walking Dead на фокс решив да почнам да ја гледам серијава![]()
нема да згрешиш воопшто... дури и ке ти биде криво зашто не е цела серија искочена - те тера самата серија се повеќе и повеќе да гледаш.Од вртење на рекламата за The Walking Dead на фокс решив да почнам да ја гледам серијава
--- надополнето: 2 октомври 2013 во 22:58 ---
Од вртење на рекламата за The Walking Dead на фокс решив да почнам да ја гледам серијава![]()
На 13ти октомври (наредна недела) почнува четврта сезона.нема да згрешиш воопшто... дури и ке ти биде криво зашто не е цела серија искочена - те тера самата серија се повеќе и повеќе да гледаш.
иначе ја прекинав да ја гледам од проста причина што неможам да чекам една епизода на недела дена.. СМРТ! нестрплив сум да дознаам што понатаму..
П.С до каде е стигната серијава? која сезона која епизода?
--- надополнето: 2 октомври 2013 во 23:27 ---
нема да згрешиш воопшто... дури и ке ти биде криво зашто не е цела серија искочена - те тера самата серија се повеќе и повеќе да гледаш.
иначе ја прекинав да ја гледам од проста причина што неможам да чекам една епизода на недела дена.. СМРТ! нестрплив сум да дознаам што понатаму..
П.С до каде е стигната серијава? која сезона која епизода?