The Walking Dead

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Серијава почна добро, продолжи одлично и заврши солидно. Да се надеваме дека квалитетот на 2-та сезона ќе биде константен во целост! верувам во Френк Дарабонт! :cuc:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Во втората сезона нека направат зомбињава да се поопасни т.е. поголем дел од мозокот да е жив, да има некој лидер меѓу нив и слично. Кога почнува втората сезона? Следниот понеделник?

I

Intex

Гостин
Во втората сезона нека направат зомбињава да се поопасни т.е. поголем дел од мозокот да е жив, да има некој лидер меѓу нив и слично. Кога почнува втората сезона? Следниот понеделник?
Ова на anime ти личи тебе? :D Не верувам дека до идниот септември ќе почне следната сезона.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Лидер ? лолз.

Серијата е со зомбиња али не мава толку на акција колку што мава на драма така да не очекувам да има ништо „појако“ од овие зомбиња сега. И затоа е добра серијата, пошо не е правена да има само pew pew, за глупи американци со атеншн спан од 3 секунди.

Лошо е што е кратка, и ќе треба цела година за втора сезона да се чека.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Одличен крај на сезонава, супер беа сите овие 6 епизоди. Е сега здравје наредната година овоа време да ја гледаме 2рата сезона.

TheMartin

Нутриционист
Член од
26 јануари 2011
Мислења
17
Поени од реакции
2
Одличен крај на сезонава, супер беа сите овие 6 епизоди. Е сега здравје наредната година овоа време да ја гледаме 2рата сезона.
Како што прочитав цела 2011 нема да се снима нова сезона а за понатаму ке видиме....мн тапа :devil2:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Може некој да ми даде торент од првата сезона со се превод? :smir:

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
ја изгледав сезонава во еден здив почетокот ми остави многу јак впечаток...најјак моменат коа Рик ќе си ги најде жената и синот...иако не сум љубител на хорор(не дека беше нешто страшно) и даам 10че :)

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Само што ја догледав првата сезона и сум навистина задоволен од филмов. Имаше некои пропусти, но сепак беше одлична првата сезона. 10/10 има од мене, и се надевам на уште повозбудлива 2ра сезона.

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Луѓе доста време пројде, има некој информации за 2рата сезона? Кога ќе биде готова? :)

EDIT: Октомври 2011 ќе биде официјалното премиерно прикажување. Сега прочитав :)

Иначе “тајната“ што му ја шепна докторот на Рик е поврзана со неговиот пријател и жена му. Одтука сфаќате за што се работи :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom