The Walking Dead

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.002
Поени од реакции
5.636
Не ми е јасно зошто серијава толку ја фалат... кога уствари е без врска, никаква приказна, само глутница лудаци кои се однесуваат како кучиња. Нема ни неизвесност, па уште кога најдобриот другар ќе му ја плеска жена му уште другиот ден откако овој ќе „умре“ е тоа е закон. Штета што таа ми е една од омилените актерки :)

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Не ми е јасно зошто серијава толку ја фалат... кога уствари е без врска, никаква приказна, само глутница лудаци кои се однесуваат како кучиња. Нема ни неизвесност, па уште кога најдобриот другар ќе му ја плеска жена му уште другиот ден откако овој ќе „умре“ е тоа е закон. Штета што таа ми е една од омилените актерки :)
До вкусовите е работата. Секој има различен вкус за филм и серија. Мене лично, а и на милиони низ светот ни се допаѓа серијата, а има и такви на кои не им се допаѓа, се е до вкусот. :D

Ф

Фил Ајви

Гостин
ако некој штеди мегабајти, новите епизоди ќе се емитуваат секој понеделник во 22:30 на fox crime srbija

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Ау само што ја изгледав првата епизода од втората сезона. Лудници, едвај чекам да излези втората.

Цел сат од место не се подмрднав додека гледав. :cuc:

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Топ епизода. GIVE US MORE ZOMBIES! :)

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Едвај чекам да ја гледам втора сезона, иако можеби добро ќе дојде малку потсетување на првата. :D

Инаку The Walking Dead урива рекорди, премиерата на 2. сезона направи најголема гледаност во историјата на американската кабелска телевизија кога се работи за драмска серија и ги порази и посрамоти сериите на националните мрежи во неделната вечер:

Last night's premiere of The Walking Dead scored around a 3.8 national adults 18-49 rating (up from last year's season/series premiere 2.7 adults 18-49 rating) and 7.3 million viewers for the 9-10:30p telecast.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Аууу како само заврши првата епизода.. кој ќе чека до наредната недела за нова епизода :/

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Добра епизода...Интересно одвивање на настаните.

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Првата сеозона беше солидна ми го задржа вниманието некако серијава.Додека вторава сезона ми почна некако слабо.Не беше лошо ама моментот кога се качи "walker-от" во тоа кампинг камиончето беше безврска.Ај што се качи него и разгледуваше наоколу????? а цурава у вц склапа пиштол и и летаат федери фуферштофни,ѕивани и што ти не, трета симфонија ја напраи?? :):) Во целина добра епизода се надевам ќе избегнат глупи сцени во иднина како гореспоменатата :):)

Kajgana Shop

На врв Bottom