The Walking Dead

Некако многу паметни стануваат шетачите со секоја нова епизода.

Според мене најдобар момент беше кога Hershel ги отвори очите.:) Се' си мислев дека ќе полуде како зомби. И се гледа дека следната епизода ќе биде многу јака, ќе донесе многу новости.

Добра епизода, другите затвореници мораа да ги убијат. Неможе да им веруваат иако имаше неколку океј луѓе меѓу нив, а и се виде дека аматерски се борат. Плус освен т-дог уште некој црнец да има нема смисла... :pos: Инаку новава ќе донесе многу новости, ќе видиме како ќе испадне со овој новиов диктатор. :D

Oд шо многу ја брецаа Лори шо го држеше стомакот да не и падне, ваа епизода ич не го допираше :pos:

Чекав да излезат две епизоди за раат да си гледам.
Навистина предобри епизоди.

Доста акција, помалку драма, тензија, борба за опстанок и затворот како локација за случување на дејствието, се надевам подолго ќе останат во него.
Како и во секоја серија така и тука мора да има некој инвалид дали без рака или нога, очекував Хршел или Ти-Дог (не дека е црнец :pos:) да ги снема од оваа сезона али извлече жива глава стариов кој ми е омилен заради добрата глума заедно со Дерл.

Сега за сега само пофални зборови, па се надевам дека ќе продолжат така, останува една од моите поомилени серии.
И да, како и во секоја епизода се надевам дека оној мал морон ќе го начекаат едно 100 зомбиња.

Одлична епизода. Карл го оправија малце :)
Меги епизодава... :cuc:

ySuHm.jpg

Making your Walking Dead both sexier and better since season two.

А уствари имаме избор? Лори да не ќе предизвика boner?
Тоа е.

Море коа ќе опне тоа чизмата висока, и те како предизвикува boner :)

p.s. И таа црната ми делува секси кога напето сече глави на зомбиња :*

и ја мислам Дерил најболји лик, а од секогаш ми се свиѓало bowman... иначе мислам дека ќе ги регрутираат овие двајцава затвореници, и невини ги прикажуваат, а и добро ќе им дојде освежување во група.
По мое Керол ја надгледуваше црнецон од прва сезона што го спаси Рик, или онаа група од 30 души што се пуцаа во градон

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom