The Walking Dead

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Сеа доаѓа најинтересниот дел, има други луѓе во затворот, па да видиме како ќе се склопат. Ќе биде интересно :)

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Зошто бе Ти-Дог? Оти е црнец? :pos:
Шо би рекла Аrya од GoT " Anyone can be killed"

и тука важи истотo
Абе нема врска шо е црнец...тој секако рекодите ги сруши. Црнец до трета сезона да преживее големо достигнување е... :P

Ама, нејќам да умри. Во оваа епизода и тој стана badass. :P

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Toj дел беше изолиран од другите, вриеше шетачи, стражарот колку што можев да видам сам се упукал, најверојатно затоа уште му стоеа клучевите.
Aми шетачите шо беа умрени по земја?

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Јас по трејлерите го очекував и дилерот Мел, да с епојави у првава епизода:)

Малиов на Рик некако многу каубојски настапува и спремно.

Некако нессодветно ми личи за годините и настанаите.

Ама сума сумарум супер почеток на третата сезона.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Па кажаа дека поминале 6 месеца, истренирани се сите.
хаха 6 месеца :D

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Им го зголемиле малце буџетот или мене така ми се чини? :P

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Јас по трејлерите го очекував и дилерот Мел, да с епојави у првава епизода:)

Ама сума сумарум супер почеток на третата сезона.
Епа, на татко му се истера. :P

Сите тренираа да пукаат со пиштли, да се тепааат со ножови и не знам шо друго... а оти несоодветно? Таков е светот сега, мора да се прилагоди, инаку ќе го снајди истата судбина што ја снајде Софија.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Па кажаа дека поминале 6 месеца, истренирани се сите.
хаха 6 месеца :D
Епа, на татко му се истера. :P

Сите тренираа да пукаат со пиштли, да се тепааат со ножови и не знам шо друго... а оти несоодветно? Таков е светот сега, мора да се прилагоди, инаку ќе го снајди истата судбина што ја снајде Софија.
Е така де, тоа ми беше муабетот некако 6 месеца ми дојде малку за таков напреодк на една личност - дете.:)

Али ајде да видиме како ќе тера даље серијава.

Според мене најдоброто нешто што сум го гледал во мојот живот, какољубител н а хорор и сф жанр

M

Mario Gómez

Гостин
Ќе видиме како ќе ја постават работава у новава сезона. Мене појше ми се сфиѓа кога има тензија, а не вака нон стоп шетачи и крвишта. :S Овие шетачиве се станати за нигде. Порано девојчиња и деца мали појше отпор даваа отколку шо дадоа десетици набилдани затвореници и стражари у оваа епизода. :S И она ампутирањето на нога со секира... saving your life... со каиш не се блокира протокот на крв у артеријата у ногата бе, треба стега да се стави за да не тече крв... претпоставувам сега ќе најдат антибиотици и лекови за болка кај тие новите ликови... :pos::pos:

А на Карл мажот се надевам ќе му направат некоја затворска финта со сапун наскоро. :pos:

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
... претпоставувам сега ќе најдат антибиотици и лекови за болка кај тие новите ликови... :pos::pos:
И шо е смешно ако најдат? Затвор е, се може да има. Епа ај ако не да умрат сите ликови и да почнат драма со зомбињата да прават, мажите ќе се тепаат за на таа шо не и смрди здивот

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Епизодата супер. Сценариото уште посупер. Ама бе со едно желефце да ги бодеш зомбињана у глава? Малце тоа ми беше глупо. Плус што чекаа жена случајно да примети дека може да им ги тргнат шлемовите и да ги брцаат. У глобала 9.9/10

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Епизодата супер. Сценариото уште посупер. Ама бе со едно желефце да ги бодеш зомбињана у глава? Малце тоа ми беше глупо. Плус што чекаа жена случајно да примети дека може да им ги тргнат шлемовите и да ги брцаат. У глобала 9.9/10
Желефце...:pos: И јас истото си помислив. :P

А тоа за жените...епа тоа беше за да докажат дека не се само за позадина. Дека ги бидва за нешто. Ама јас пак мислам дека од жените само Andrea е способна. Другите...едната Walking Slut, другата изгубена во просторот...за Maggie уште немам мислење.

Kajgana Shop

На врв Bottom