The Walking Dead

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
rik bad ass motherfucker...deril ispadna najbolje lik...

Член од
22 јуни 2008
Мислења
457
Поени од реакции
52
Некако многу паметни стануваат шетачите со секоја нова епизода.

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.505
Поени од реакции
2.426
Според мене најдобар момент беше кога Hershel ги отвори очите.:) Се' си мислев дека ќе полуде како зомби. И се гледа дека следната епизода ќе биде многу јака, ќе донесе многу новости.

M

Mario Gómez

Гостин
Добра епизода, другите затвореници мораа да ги убијат. Неможе да им веруваат иако имаше неколку океј луѓе меѓу нив, а и се виде дека аматерски се борат. Плус освен т-дог уште некој црнец да има нема смисла... :pos: Инаку новава ќе донесе многу новости, ќе видиме како ќе испадне со овој новиов диктатор. :D

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Oд шо многу ја брецаа Лори шо го држеше стомакот да не и падне, ваа епизода ич не го допираше :pos:

Knoppix

El Patrón
Член од
16 април 2012
Мислења
723
Поени од реакции
1.908
Чекав да излезат две епизоди за раат да си гледам.
Навистина предобри епизоди.

Доста акција, помалку драма, тензија, борба за опстанок и затворот како локација за случување на дејствието, се надевам подолго ќе останат во него.
Како и во секоја серија така и тука мора да има некој инвалид дали без рака или нога, очекував Хршел или Ти-Дог (не дека е црнец :pos:) да ги снема од оваа сезона али извлече жива глава стариов кој ми е омилен заради добрата глума заедно со Дерл.

Сега за сега само пофални зборови, па се надевам дека ќе продолжат така, останува една од моите поомилени серии.
И да, како и во секоја епизода се надевам дека оној мал морон ќе го начекаат едно 100 зомбиња.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.707
Поени од реакции
34.248

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
А уствари имаме избор? Лори да не ќе предизвика boner?
Тоа е.

Море коа ќе опне тоа чизмата висока, и те како предизвикува boner :)

p.s. И таа црната ми делува секси кога напето сече глави на зомбиња :*

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
и ја мислам Дерил најболји лик, а од секогаш ми се свиѓало bowman... иначе мислам дека ќе ги регрутираат овие двајцава затвореници, и невини ги прикажуваат, а и добро ќе им дојде освежување во група.
По мое Керол ја надгледуваше црнецон од прва сезона што го спаси Рик, или онаа група од 30 души што се пуцаа во градон

Kajgana Shop

На врв Bottom