ova ako se otkrie ke izgubi na atmosfera filmot...Значи за серијава немам зборови, актерската екипа сите одлични иако од сите актери само Лори жена му на Рик ми е позната актерка бидејќи играше во серијата Prison Break. Иако за прв пат ги видов актерите во оваа серија досега никој од нив не ме разочарал. Серијата со секоја епизода се појака и појака само единствено нешто што ме нервира уште од самиот старт е зошто не прикажуваат како се случила зомби апокалипсата...Каде започнала, кој ја започнал, како, зошто... Уште ова да го откријат и мислам дека се ќе биде топ.
Мислиш серијата, и нема да изгуби атмосфера. Они и понатаму ќе се борат против нив исто како и до сега, ништо нема да смени ако кажат како настанале зомбињата. Ако дознаат лек веќе тогаш може да заврши. Ама нема шанси тоаova ako se otkrie ke izgubi na atmosfera filmot...
brat nema tenzija tolkava togas....Мислиш серијата, и нема да изгуби атмосфера. Они и понатаму ќе се борат против нив исто како и до сега, ништо нема да смени ако кажат како настанале зомбињата. Ако дознаат лек веќе тогаш може да заврши. Ама нема шанси тоа
Зашто да нема тензија? не гледам никаква поврзаност на откривање на моментот, како и зошто почнало све, со атмосверата во серијата, не се работи за некоја тешка мистерија, за да предизвика негативен ефект.brat nema tenzija tolkava togas....
ova ako se otkrie ke izgubi na atmosfera filmot...
Мислиш серијата, и нема да изгуби атмосфера. Они и понатаму ќе се борат против нив исто како и до сега, ништо нема да смени ако кажат како настанале зомбињата. Ако дознаат лек веќе тогаш може да заврши. Ама нема шанси тоа
brat nema tenzija tolkava togas....
Што толку драстично ќе се смени и како ќе нема тензија во серијата ако се открие како настанала апокалипсата? Нема веќе да се борат против зомби? Нема да се обидуваат да преживеат? Нема да сакаат да најдат лек и да се излечат? Мене па баш ми е глупаво што вака ептен добра серија гледам а незнам како дошло до апокалипса, кој ја предизвикал, зошто, колку од светската популација е заразена и слични такви прашања. Може подоцна во серијата ќе ги откријат овие прашања, ама според мене требаше досега да ни бидат одговорени а не три сезони да гледаш и да незнаеш како уствари дошло до апокалипса, зомбија и други курци палци...Зашто да нема тензија? не гледам никаква поврзаност на откривање на моментот, како и зошто почнало све, со атмосверата во серијата, не се работи за некоја тешка мистерија, за да предизвика негативен ефект.
toa e ubavinata na neznaenjeto...pretpostavuvaj kako sto i oni pretpostavuvaat dali e virus sozdaden od covekot za voeni potrebi,dali e kraj na svetot.....Што толку драстично ќе се смени и како ќе нема тензија во серијата ако се открие како настанала апокалипсата? Нема веќе да се борат против зомби? Нема да се обидуваат да преживеат? Нема да сакаат да најдат лек и да се излечат? Мене па баш ми е глупаво што вака ептен добра серија гледам а незнам како дошло до апокалипса, кој ја предизвикал, зошто, колку од светската популација е заразена и слични такви прашања. Може подоцна во серијата ќе ги откријат овие прашања, ама според мене требаше досега да ни бидат одговорени а не три сезони да гледаш и да незнаеш како уствари дошло до апокалипса, зомбија и други курци палци...
Ако мислиш на вебизодите, немаше ништо околу настанокот, туку само како рандом луѓе се справуваат со апокалипсата. Зборувам за оние епизоди кои излегоа после прва сезона. Не знам дали има некои други.А нели на јутуб имаше неколку епизоди од по 4-5 минути за тоа како насталана апокалипсата??
Или јас бладам нешто?![]()
Па нели кажаа дека нешто во врска со некои си експерименти на Владата беа??Ако мислиш на вебизодите, немаше ништо околу настанокот, туку само како рандом луѓе се справуваат со апокалипсата. Зборувам за оние епизоди кои излегоа после прва сезона. Не знам дали има некои други.
Појма немам, не ми текнува за такво нешто. И јас одамна ги гледав. Еве види си, ако не те мрзи:Па нели кажаа дека нешто во врска со некои си експерименти на Владата беа??
Одамна беше кога ги гледав, ама мислам дека така објаснија.