The Walking Dead

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Покрај Game of Thrones и South Park моментално најквалитетна серија без никаква дискусија.
Од сега ме фаќа тага кога ќе прекине.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Значи за серијава немам зборови, актерската екипа сите одлични иако од сите актери само Лори жена му на Рик ми е позната актерка бидејќи играше во серијата Prison Break. Иако за прв пат ги видов актерите во оваа серија досега никој од нив не ме разочарал. Серијата со секоја епизода се појака и појака само единствено нешто што ме нервира уште од самиот старт е зошто не прикажуваат како се случила зомби апокалипсата...Каде започнала, кој ја започнал, како, зошто... Уште ова да го откријат и мислам дека се ќе биде топ.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Значи за серијава немам зборови, актерската екипа сите одлични иако од сите актери само Лори жена му на Рик ми е позната актерка бидејќи играше во серијата Prison Break. Иако за прв пат ги видов актерите во оваа серија досега никој од нив не ме разочарал. Серијата со секоја епизода се појака и појака само единствено нешто што ме нервира уште од самиот старт е зошто не прикажуваат како се случила зомби апокалипсата...Каде започнала, кој ја започнал, како, зошто... Уште ова да го откријат и мислам дека се ќе биде топ.
ova ako se otkrie ke izgubi na atmosfera filmot...

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Мислиш серијата, и нема да изгуби атмосфера. Они и понатаму ќе се борат против нив исто како и до сега, ништо нема да смени ако кажат како настанале зомбињата. Ако дознаат лек веќе тогаш може да заврши. Ама нема шанси тоа

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Мислиш серијата, и нема да изгуби атмосфера. Они и понатаму ќе се борат против нив исто како и до сега, ништо нема да смени ако кажат како настанале зомбињата. Ако дознаат лек веќе тогаш може да заврши. Ама нема шанси тоа
brat nema tenzija tolkava togas....

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.744
Поени од реакции
18.494
Зашто да нема тензија? не гледам никаква поврзаност на откривање на моментот, како и зошто почнало све, со атмосверата во серијата, не се работи за некоја тешка мистерија, за да предизвика негативен ефект.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Зашто да нема тензија? не гледам никаква поврзаност на откривање на моментот, како и зошто почнало све, со атмосверата во серијата, не се работи за некоја тешка мистерија, за да предизвика негативен ефект.
Што толку драстично ќе се смени и како ќе нема тензија во серијата ако се открие како настанала апокалипсата? Нема веќе да се борат против зомби? Нема да се обидуваат да преживеат? Нема да сакаат да најдат лек и да се излечат? Мене па баш ми е глупаво што вака ептен добра серија гледам а незнам како дошло до апокалипса, кој ја предизвикал, зошто, колку од светската популација е заразена и слични такви прашања. Може подоцна во серијата ќе ги откријат овие прашања, ама според мене требаше досега да ни бидат одговорени а не три сезони да гледаш и да незнаеш како уствари дошло до апокалипса, зомбија и други курци палци...

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Што толку драстично ќе се смени и како ќе нема тензија во серијата ако се открие како настанала апокалипсата? Нема веќе да се борат против зомби? Нема да се обидуваат да преживеат? Нема да сакаат да најдат лек и да се излечат? Мене па баш ми е глупаво што вака ептен добра серија гледам а незнам како дошло до апокалипса, кој ја предизвикал, зошто, колку од светската популација е заразена и слични такви прашања. Може подоцна во серијата ќе ги откријат овие прашања, ама според мене требаше досега да ни бидат одговорени а не три сезони да гледаш и да незнаеш како уствари дошло до апокалипса, зомбија и други курци палци...
toa e ubavinata na neznaenjeto...pretpostavuvaj kako sto i oni pretpostavuvaat dali e virus sozdaden od covekot za voeni potrebi,dali e kraj na svetot.....

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Јас гледам атер за тоа да дознаам, а премалку е тоа тема во серијата. Досега единствено ко беа во тој центарот, и тогаш си реков ќе се разбери тоа, ама курац.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
А нели на јутуб имаше неколку епизоди од по 4-5 минути за тоа како насталана апокалипсата??
Или јас бладам нешто? :)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
А нели на јутуб имаше неколку епизоди од по 4-5 минути за тоа како насталана апокалипсата??
Или јас бладам нешто? :)
Ако мислиш на вебизодите, немаше ништо околу настанокот, туку само како рандом луѓе се справуваат со апокалипсата. Зборувам за оние епизоди кои излегоа после прва сезона. Не знам дали има некои други.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ако мислиш на вебизодите, немаше ништо околу настанокот, туку само како рандом луѓе се справуваат со апокалипсата. Зборувам за оние епизоди кои излегоа после прва сезона. Не знам дали има некои други.
Па нели кажаа дека нешто во врска со некои си експерименти на Владата беа??
Одамна беше кога ги гледав, ама мислам дека така објаснија.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Па нели кажаа дека нешто во врска со некои си експерименти на Владата беа??
Одамна беше кога ги гледав, ама мислам дека така објаснија.
Појма немам, не ми текнува за такво нешто. И јас одамна ги гледав. Еве види си, ако не те мрзи:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
ме нервира што не искача секој ден по една епизода :) вака со нетрпение треба да ги очекувам на недела дена па и од сезона на сезона паузи коа праат по 5/6 месеца пукам од радозналост... :) нека искочи цела сезона па ке ја изгледам

M

Mario Gómez

Гостин
Немаше ништо за настанувањето на апокалипската на вебепизодите, ама па на кој начин може да настане зомби апокалипса.
1. Експерименти за владата, вирусот се шири и ете ти зомбиња. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom