The Walking Dead

T

The Cryptkeeper

Гостин
Желефце...:pos: И јас истото си помислив. :P

А тоа за жените...епа тоа беше за да докажат дека не се само за позадина. Дека ги бидва за нешто. Ама јас пак мислам дека од жените само Andrea е способна. Другите...едната Walking Slut, другата изгубена во просторот...за Maggie уште немам мислење.
Тhe walking slut и син и ми иде да ги избодам со желевце. Поготово копиљот. И супер епизода, доста крвава.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Имам некое чувство дека црнкињава со шетачиве шо си ги шета како домашни миленичиња ќе биде многу напорен лик, ама ајде има време ќе видиме.

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Вчера ја почнав серијава, го изгледав само пилотот и ми се допадна, се надевам нема да ме разочара понатаму. Кој филинг е да се гледа на 1080p серијава :vozbud:

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.505
Поени од реакции
2.426
Епизодата беше супер, се чека следна. :vozbud:
--- надополнето: 20 октомври 2012 во 11:56 ---
Вчера ја почнав серијава, го изгледав само пилотот и ми се допадна, се надевам нема да ме разочара понатаму. Кој филинг е да се гледа на 1080p серијава :vozbud:
Зависи дали ти се допаѓаат вакви видови на серии, ама ти се допаднал пилотот, така да нема да те разочара.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Епизодата супер. Сценариото уште посупер. Ама бе со едно желефце да ги бодеш зомбињана у глава?
Иди изоштри таква шипка како меч ќе стане.Иде низ глава ко нож низ путер....... :D

Иначе мене најтапа ми беше делот со Хершел кога го гризнаа.Не ме јеби се шетаат овие у кругови се прави галама цело време,а шетачов не се разбудил....абе ајде.Тек овој кога помина преку него му текна да стане....

M

Mario Gómez

Гостин
Иди изоштри таква шипка како меч ќе стане.Иде низ глава ко нож низ путер....... :D

Иначе мене најтапа ми беше делот со Хершел кога го гризнаа.Не ме јеби се шетаат овие у кругови се прави галама цело време,а шетачов не се разбудил....абе ајде.Тек овој кога помина преку него му текна да стане....
Абе за нигде се тоа шетачите. да беа ко во "I am a legend" појака ќе беше серијата. :vozbud:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Мислам дека не беа баш остри. :)
Види подобро,изоштрени се на краевите........ :D Т-Дог мава со тоа шилецот,ми личи како дел од ограда,а овие хебли.
До толку голем пропуст не прават...
--- надополнето: 22 октомври 2012 во 06:56 ---
Абе за нигде се тоа шетачите. да беа ко во "I am a legend" појака ќе беше серијата. :vozbud:
Да да и ја го помислив тоа,али тогаш цел ден ќе можеа да шетаат слободно и само ноќе ќе беше густо.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Не ми беше интересна без Андреа и Мишон

И мислам дека знам кој ја гледаше Керол, ама ај да не расипувам :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom