The Walking Dead

6247_542041925821970_585677553_n.jpg

Fear the dead, fight the living! :свиркам:

Мислам дека ќе ја даваат на новата регионална Fox, а не на Fox Crime.. :) Од 15.10 започнува таа телевизија на Балканот, но не знам дали и Македонија е една од нив..

нема шанси...

Нема шанси да ја нема или да ја има:P?

Мислам дека ќе ја даваат на новата регионална Fox, а не на Fox Crime.. :) Од 15.10 започнува таа телевизија на Балканот, но не знам дали и Македонија е една од нив..

Таа нова регионална по тоа сајтовите што гледав ја нема за макств Македонија.

Вчера за прв пат ја гледав 11-та епизода од втората сезона...

Dale...:place:

Вечер е премиерата на 4 сезона, едвај чекам,. сега ќе ги изгледам последните две епизоди од 3-та, да се потсетам малце.

So nekoi sitni propusti, ama vo globala odlicna!

Крајот беше закон! обично, серијава скоро во ниеден момент не ме исплашила, иако тематиката и е хорор, но кога беа во темните делови од затворот, стварно беше многу морбидно и страшно.

Каков потенцијал има местото, тоа е нешто незамисливо! морбидно, мрачно, запуштено, мистериозно, напнато....екстремно добро за снимање на напнати и страшни епизоди, ах што све имам у глава како идеја за тоа место и серијава во голобла кога би се одвивала подолго во затворот, да не ти кажувам.

Како не бев сценарист !:pos:

Крајот беше закон! обично, серијава скоро во ниеден момент не ме исплашила, иако театиката и е хорор, но кога беа во темните делови од затворото, стварно беше многу морбидно!

Каков потенцијал има местото, тоа е нешто незамисливо! морбидно, марчно, запуштено, мистериозно! екстрмно добро за снимање на напнати и страшни епизоди, ах што све имам у глава како идеја за тоа мести и серијава го голобал, да не ти кажувам.

Како не бев сценарист !:pos:

Да, за првпат осетив тензија, во ходниците, клаустофобично, морбидно. Обично ја возев серијата ради адреналинското чувство, кое рака на срце, во втора сезона се појави на два наврати само. :icon_lol: Мада не барам многу хорор, иако денес задоволи, сакам ефекти, нешто ко бајсикл грл од прва сезона. Инаку забележав не штедат на крвопролевање, имаше доста груби сцени и мислам дека ќе наидат на реакции, лично мене не ми пречи, дури ми додава реализам.

Црнкињата е малце бедес, да ги видиме сега новиве од затворов како ќе се покажат.

Колку само ми фалеше крвта. :D

Само на мене стомакот на Лори ми изгледаше премногу аматерски направен, дури и еднаш некако на криво им беше наместен? :ROFLMAO:

Само на мене стомакот на Лори ми изгледаше премногу аматерски направен, дури и еднаш некако на криво им беше наместен? :ROFLMAO:

+100 а така е бидејќи еслаба, и нема пропорционалност.

Колку само ми фалеше крвта. :D

Да и мене тоа ми падна во очи ептен и беше пренапумпан меот :D Се забораил тој од сценската екипа со компресорот :D :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom