M 

Mario Gómez
Гостин

Fear the dead, fight the living!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

На програмата на Fox Crime ја нема најавено серијава
http://tvprofil.net/tvprogram/#!datum=2012-10-15&kanal=fox-crime
 Од 15.10 започнува таа телевизија на Балканот, но не знам дали и Македонија е една од нив..
 Од 15.10 започнува таа телевизија на Балканот, но не знам дали и Македонија е една од нив..нема шанси...
 ?
?Мислам дека ќе ја даваат на новата регионална Fox, а не на Fox Crime..Од 15.10 започнува таа телевизија на Балканот, но не знам дали и Македонија е една од нив..

So nekoi sitni propusti, ama vo globala odlicna!

Крајот беше закон! обично, серијава скоро во ниеден момент не ме исплашила, иако театиката и е хорор, но кога беа во темните делови од затворото, стварно беше многу морбидно!
Каков потенцијал има местото, тоа е нешто незамисливо! морбидно, марчно, запуштено, мистериозно! екстрмно добро за снимање на напнати и страшни епизоди, ах што све имам у глава како идеја за тоа мести и серијава го голобал, да не ти кажувам.
Како не бев сценарист !
 Мада не барам многу хорор, иако денес задоволи, сакам ефекти, нешто ко бајсикл грл од прва сезона. Инаку забележав не штедат на крвопролевање, имаше доста груби сцени и мислам дека ќе наидат на реакции, лично мене не ми пречи, дури ми додава реализам.
 Мада не барам многу хорор, иако денес задоволи, сакам ефекти, нешто ко бајсикл грл од прва сезона. Инаку забележав не штедат на крвопролевање, имаше доста груби сцени и мислам дека ќе наидат на реакции, лично мене не ми пречи, дури ми додава реализам.Само на мене стомакот на Лори ми изгледаше премногу аматерски направен, дури и еднаш некако на криво им беше наместен?
Колку само ми фалеше крвта.
Само на мене стомакот на Лори ми изгледаше премногу аматерски направен, дури и еднаш некако на криво им беше наместен?
 Се забораил тој од сценската екипа со компресорот
 Се забораил тој од сценската екипа со компресорот