M
Mario Gómez
Гостин
Fear the dead, fight the living!
нема шанси...На програмата на Fox Crime ја нема најавено серијава
http://tvprofil.net/tvprogram/#!datum=2012-10-15&kanal=fox-crime
Нема шанси да ја нема или да ја има?нема шанси...
Таа нова регионална по тоа сајтовите што гледав ја нема за макств Македонија.Мислам дека ќе ја даваат на новата регионална Fox, а не на Fox Crime.. Од 15.10 започнува таа телевизија на Балканот, но не знам дали и Македонија е една од нив..
да ја нема беНема шанси да ја нема или да ја има?
Крајот беше закон! обично, серијава скоро во ниеден момент не ме исплашила, иако тематиката и е хорор, но кога беа во темните делови од затворот, стварно беше многу морбидно и страшно.So nekoi sitni propusti, ama vo globala odlicna!
Да, за првпат осетив тензија, во ходниците, клаустофобично, морбидно. Обично ја возев серијата ради адреналинското чувство, кое рака на срце, во втора сезона се појави на два наврати само. Мада не барам многу хорор, иако денес задоволи, сакам ефекти, нешто ко бајсикл грл од прва сезона. Инаку забележав не штедат на крвопролевање, имаше доста груби сцени и мислам дека ќе наидат на реакции, лично мене не ми пречи, дури ми додава реализам.Крајот беше закон! обично, серијава скоро во ниеден момент не ме исплашила, иако театиката и е хорор, но кога беа во темните делови од затворото, стварно беше многу морбидно!
Каков потенцијал има местото, тоа е нешто незамисливо! морбидно, марчно, запуштено, мистериозно! екстрмно добро за снимање на напнати и страшни епизоди, ах што све имам у глава како идеја за тоа мести и серијава го голобал, да не ти кажувам.
Како не бев сценарист !
+100 а така е бидејќи еслаба, и нема пропорционалност.Само на мене стомакот на Лори ми изгледаше премногу аматерски направен, дури и еднаш некако на криво им беше наместен?
Да и мене тоа ми падна во очи ептен и беше пренапумпан меот Се забораил тој од сценската екипа со компресоротКолку само ми фалеше крвта.
Само на мене стомакот на Лори ми изгледаше премногу аматерски направен, дури и еднаш некако на криво им беше наместен?