The Walking Dead

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Мислам дека ќе ја даваат на новата регионална Fox, а не на Fox Crime.. :) Од 15.10 започнува таа телевизија на Балканот, но не знам дали и Македонија е една од нив..

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
нема шанси...
Нема шанси да ја нема или да ја има:P?

Мислам дека ќе ја даваат на новата регионална Fox, а не на Fox Crime.. :) Од 15.10 започнува таа телевизија на Балканот, но не знам дали и Македонија е една од нив..
Таа нова регионална по тоа сајтовите што гледав ја нема за макств Македонија.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Вчера за прв пат ја гледав 11-та епизода од втората сезона...

Dale...:place:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Вечер е премиерата на 4 сезона, едвај чекам,. сега ќе ги изгледам последните две епизоди од 3-та, да се потсетам малце.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
So nekoi sitni propusti, ama vo globala odlicna!
Крајот беше закон! обично, серијава скоро во ниеден момент не ме исплашила, иако тематиката и е хорор, но кога беа во темните делови од затворот, стварно беше многу морбидно и страшно.

Каков потенцијал има местото, тоа е нешто незамисливо! морбидно, мрачно, запуштено, мистериозно, напнато....екстремно добро за снимање на напнати и страшни епизоди, ах што све имам у глава како идеја за тоа место и серијава во голобла кога би се одвивала подолго во затворот, да не ти кажувам.

Како не бев сценарист !:pos:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.041
Крајот беше закон! обично, серијава скоро во ниеден момент не ме исплашила, иако театиката и е хорор, но кога беа во темните делови од затворото, стварно беше многу морбидно!

Каков потенцијал има местото, тоа е нешто незамисливо! морбидно, марчно, запуштено, мистериозно! екстрмно добро за снимање на напнати и страшни епизоди, ах што све имам у глава како идеја за тоа мести и серијава го голобал, да не ти кажувам.

Како не бев сценарист !:pos:
Да, за првпат осетив тензија, во ходниците, клаустофобично, морбидно. Обично ја возев серијата ради адреналинското чувство, кое рака на срце, во втора сезона се појави на два наврати само. :icon_lol: Мада не барам многу хорор, иако денес задоволи, сакам ефекти, нешто ко бајсикл грл од прва сезона. Инаку забележав не штедат на крвопролевање, имаше доста груби сцени и мислам дека ќе наидат на реакции, лично мене не ми пречи, дури ми додава реализам.

Црнкињата е малце бедес, да ги видиме сега новиве од затворов како ќе се покажат.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.733
Поени од реакции
52.675
Колку само ми фалеше крвта. :D

Само на мене стомакот на Лори ми изгледаше премногу аматерски направен, дури и еднаш некако на криво им беше наместен? :ROFLMAO:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Само на мене стомакот на Лори ми изгледаше премногу аматерски направен, дури и еднаш некако на криво им беше наместен? :ROFLMAO:
+100 а така е бидејќи еслаба, и нема пропорционалност.

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Колку само ми фалеше крвта. :D

Да и мене тоа ми падна во очи ептен и беше пренапумпан меот :D Се забораил тој од сценската екипа со компресорот :D :D

Kajgana Shop

На врв Bottom