The Walking Dead

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Zosto pa ti se izlozuvas na spojleri, so fan strani i trejleri?
Jas znam deka e crnkinja radi 4chan i nisto drugo. Spored mene, uste e tajnost de.
Обично никогаш не ставаат спојлери на фан-страни на фб, додека епизодата не е испадната.Во вој случај незнам зошто ја прикажаа

Член од
7 декември 2010
Мислења
178
Поени од реакции
131
Па не е некоја голема тајна која е и каква е .Баш темава ја видов и ми текна да си го симнам новиот број од стрипот. Инаку после епизодата Nebrasca сае оделучив стрипот да го симнам .сега единствена маана е тоа што искача еднаш месечно а некогаш повеќе се чека али вреди.:D

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Па не е некоја голема тајна која е и каква е .Баш темава ја видов и ми текна да си го симнам новиот број од стрипот. Инаку после епизодата Nebrasca сае оделучив стрипот да го симнам .сега единствена маана е тоа што искача еднаш месечно а некогаш повеќе се чека али вреди.:D
За стриповите не ме интересира ништо.Отвори тема во литература ако сакаш и прераскажи ги.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Несакам да ти го скапам балончето, ама втора има многу повеќе драма и беспредметно тапацирање, па еве препорака да си симнеш очекувањата. :)
Од досега изгледаните три епизоди од втората сезона, мене уште поинтересна ми е серијава, уште не сум разочаран ќе бидиме во остантите 10.

Knoppix

El Patrón
Член од
16 април 2012
Мислења
723
Поени од реакции
1.908
Од досега изгледаните три епизоди од втората сезона, мене уште поинтересна ми е серијава, уште не сум разочаран ќе бидиме во остантите 10.
Изгледај ја до крај нема да те разочара ти гарантирам.
Инаку морам уште еднаш да ја изгледам во септември се сум заборавил...

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Во еден здив за неколку дена ја изгледав целата втора сезона и сум под неверојатни импресии. Толку емоционален набој во сите епизоди, а особено во последната, најдобра ми беше реченицата на крајот "This isn't a democracy anymore". Така бе Рики, биди малце строг ти се качија на главата сите.

Само штета со серијата изгуби два добри лика како Шејн и Дејл а останаа ептен досасни карактери како Керол и Т-Дог, ама сигурно во третата сезона ќе има нови јаки ликови.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Кога ќе излегува 3та сезона? Ги изгледав првите 2, ама не ме беа ништо посебно 50-50, ама веќе кога сум се фатил за орото ќе го доиграм :cool:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Дефинитивно според мене оваа серија е новата Lost. Сличен абиент, напнатост, и што е најважно, одлична е.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Дали знаете кога почнува 3та сезона и на која ТВ ќе оди? Пак ли на foxcrime?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
Дали знаете кога почнува 3та сезона и на која ТВ ќе оди? Пак ли на foxcrime?
На 14 октомври почнува, а на која тв ќе ја даваат од нашиве кабловски врска неам.

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
На 14 октомври почнува, а на која тв ќе ја даваат од нашиве кабловски врска неам.
колку што знам на кабловска можеш да ја пратиш на Fox Crime..

Член од
16 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
86
Топ серија, увек сум расположен for some zombie fun.

Првата сезона беше феноменална, многу динамична со налик на филмска продукција.

Втората сезона ич не ми се допадна премногу беше статична на едно место и се осети баш познатиот ТВ шаблон, цела сезона ја потрошија со фокус на децата, па да му ебам серијава е наменета за возрасни последно нешто што ме интересира се деца во зомби апокалипса. Се надевам дека со 3-тата сезона ќе се навратат на квалитетот и динамиката на првата сезона.

Иначе кој лик досега најмногу ме нервира?

Кога ќе размислам скоро сите ме нервираат, ама Андреа ми иде најмногу на живци и се надевам дека брутално ќе ја изедат во 3-та сезона :D

Единствени кул ликови се Рик, Шејн, Кореанецот и Реднекот. Останатото све ми иде по живци. ;)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Топ серија, увек сум расположен for some zombie fun.

Првата сезона беше феноменална, многу динамична со налик на филмска продукција.

Втората сезона ич не ми се допадна премногу беше статична на едно место и се осети баш познатиот ТВ шаблон, цела сезона ја потрошија со фокус на децата, па да му ебам серијава е наменета за возрасни последно нешто што ме интересира се деца во зомби апокалипса. Се надевам дека со 3-тата сезона ќе се навратат на квалитетот и динамиката на првата сезона.

Иначе кој лик досега најмногу ме нервира?

Кога ќе размислам скоро сите ме нервираат, ама Андреа ми иде најмногу на живци и се надевам дека брутално ќе ја изедат во 3-та сезона :D

Единствени кул ликови се Рик, Шејн, Кореанецот и Реднекот. Останатото све ми иде по живци. ;)
Андреа беше таа плавата ли? Ако беше таа, најбоље изгледа:P

Шејн нели загина?

Кој е тој у болдот?

Член од
16 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
86
Андреа беше таа плавата ли? Ако беше таа, најбоље изгледа:P

Шејн нели загина?

Кој е тој у болдот?
Да Андреа е плавата, мада не се согласувам најбоље изгледа ќерката на докторот, ќерката на Волков во Chuck серијата :)

Загина, ама ипак беше кул лик, типичен love to hate тип, ќе фали сега негативец во групата, иако беше douchebag сепак често се согласував со неговите прагматични погледи.

Реднекот е тој со самострелот, кога гледам серии обично не памтам имиња. ;)

2

~2A

Гостин
Ја изгледав првата сезона од серијава и можам да кажам дека сум задоволен.Можеби очекував нешто повеќе акција како по обичај во зомби филмовите што се,но сепак ова е далеку поинтересно отколку тие филмови.
Значи најпрвин да кажам дека серијава користи и сцени од филмови како на пример сцената со камионот кога бегаат од зградата е нешто слично како Dawn of the zombie (така нешто беше името на филмот..)
Нешто земено од 28 days later...но сепак добра серија и ќе ја гледам и втората сезона.Акција како акција и навистина напнато кај првата сцена со тенкот за момент помислив дека полицаецот ќе се самоубие...
Втората акција беше :cuc:нападот на кампот каде што престојуваат,тука би рекол дека беше највозбудливата акција во оваа сезона....
Се е добро,но малце беше глупо неговиот колега и најдобар пријател да се е*а со жена му... :tapp:
Има добра глума,на некои сцени имаше и некои дупки,но да не бараме во "јајцето влакно" серијава вреди да се изгледа...

Kajgana Shop

На врв Bottom