The Walking Dead

torn apart веб епизодите да се гледаат после 2 сезона или нема вреска???
пошто ја имам изгледано 1 сезона и чекам да заврши втората за да ја симнам, па да не има спојлери????

torn apart веб епизодите да се гледаат после 2 сезона или нема вреска???
пошто ја имам изгледано 1 сезона и чекам да заврши втората за да ја симнам, па да не има спојлери????
Нема врска, вебизодите се еден вид на мини-приквел.

и сега испаѓа дека вирусов е дело на терористи или???? пошто така слушнав неш во епизодиве..

Фала богу малце ја мрднаа серијава у последнава епизода зошто малце ја затупеја со со тоа фармата цело време некако фали акиција за разлика од 1та сезона.

Последниве 3 епизоди се подобри и подобри. Малце ми стана досадна серијава во втора сезона, и после паузата мислев дека ќе ја затупат скроз и ќе забегаат. Ама добро е, последнава епизода е врв во втора сезона.

денеска т.е прееска ја изглеав цела прва сезона. барав торент да видам дали има комплетна втора сезона ама нема (претпоставувам зашто уште не е ни завршена сезоната) и имам неколку прашања

1. симнав торент од првите 10 епизоди ама почна да симиња со 0,6 кбпс и треба да ги чекам 3 дена а тоа е многу !
2. коклу епизоди има сезонава?
3. копку сезони ке има ( дали воошто се знае )
4. се мислам дека се заебав што почнав да ја глеам серијата. - мислам да не се сватиме погрешно - мразам кога сум во неизвесност и во очекување на нови епизоди. ако сакам нешто да гледам сакам од почеток до крај без прекин вака додека чекам нова епизода веќе старата сум ја забораил
5. на колку дена излага нова епизода ?

денеска т.е прееска ја изглеав цела прва сезона. барав торент да видам дали има комплетна втора сезона ама нема (претпоставувам зашто уште не е ни завршена сезоната) и имам неколку прашања

1. симнав торент од првите 10 епизоди ама почна да симиња со 0,6 кбпс и треба да ги чекам 3 дена а тоа е многу !
2. коклу епизоди има сезонава?
3. копку сезони ке има ( дали воошто се знае )
4. се мислам дека се заебав што почнав да ја глеам серијата. - мислам да не се сватиме погрешно - мразам кога сум во неизвесност и во очекување на нови епизоди. ако сакам нешто да гледам сакам од почеток до крај без прекин вака додека чекам нова епизода веќе старата сум ја забораил
5. на колку дена излага нова епизода ?

1. Ова не е прашање. Знам дека серијата ја тргаат од бугарските тракери, затоа симни ја епизодата веднаш откако ќе ја стават.
2. Ако мислиш на втора сезона, ќе има 13 епизоди.
3. Ќе има минимум три сезони, за понатаму зависи од рејтингот.
4. И да заборавиш нешто, во новата епизода ќе те потсетат со previously on...
5. На една недела, т.е. во Недела.

1. Ова не е прашање. Знам дека серијата ја тргаат од бугарските тракери, затоа симни ја епизодата веднаш откако ќе ја стават.
2. Ако мислиш на втора сезона, ќе има 13 епизоди.
3. Ќе има минимум три сезони, за понатаму зависи од рејтингот.
4. И да заборавиш нешто, во новата епизода ќе те потсетат со previously on...
5. На една недела, т.е. во Недела.
недела на кој канал? и кое време?

недела на кој канал? и кое време?

AMC, 02:00, кај нас доаѓа понеделник

одлична епизода иако се знаеше дека
Рик нема шанси да го остави Шејн, малку тупење со тоа девојчето
но како и да е се надеваме дека не очекуваат се подобри и подобри епизоди

Можеш да го гледаш директно на нет како што ти кажаа погоре на AMC, или да почекаш докај 4-5 сабајле и да ја симнеш епизодата.
моментално ко шо глеам има торент пуштено од 11та епизода. него директен линк кај можам да гледам некој да најде да си знам за наредни епизоди пошто не се снајдов за лавј да глеам

Ми ебаа матер сценаристиве денеска...

7xaJy.jpg

Овој Карл ептен глуп.........ич не се метнал на татко му.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom