The Walking Dead

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
torn apart веб епизодите да се гледаат после 2 сезона или нема вреска???
пошто ја имам изгледано 1 сезона и чекам да заврши втората за да ја симнам, па да не има спојлери????

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
torn apart веб епизодите да се гледаат после 2 сезона или нема вреска???
пошто ја имам изгледано 1 сезона и чекам да заврши втората за да ја симнам, па да не има спојлери????
Нема врска, вебизодите се еден вид на мини-приквел.

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
и сега испаѓа дека вирусов е дело на терористи или???? пошто така слушнав неш во епизодиве..

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Фала богу малце ја мрднаа серијава у последнава епизода зошто малце ја затупеја со со тоа фармата цело време некако фали акиција за разлика од 1та сезона.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.663
Последниве 3 епизоди се подобри и подобри. Малце ми стана досадна серијава во втора сезона, и после паузата мислев дека ќе ја затупат скроз и ќе забегаат. Ама добро е, последнава епизода е врв во втора сезона.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
денеска т.е прееска ја изглеав цела прва сезона. барав торент да видам дали има комплетна втора сезона ама нема (претпоставувам зашто уште не е ни завршена сезоната) и имам неколку прашања

1. симнав торент од првите 10 епизоди ама почна да симиња со 0,6 кбпс и треба да ги чекам 3 дена а тоа е многу !
2. коклу епизоди има сезонава?
3. копку сезони ке има ( дали воошто се знае )
4. се мислам дека се заебав што почнав да ја глеам серијата. - мислам да не се сватиме погрешно - мразам кога сум во неизвесност и во очекување на нови епизоди. ако сакам нешто да гледам сакам од почеток до крај без прекин вака додека чекам нова епизода веќе старата сум ја забораил
5. на колку дена излага нова епизода ?

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
денеска т.е прееска ја изглеав цела прва сезона. барав торент да видам дали има комплетна втора сезона ама нема (претпоставувам зашто уште не е ни завршена сезоната) и имам неколку прашања

1. симнав торент од првите 10 епизоди ама почна да симиња со 0,6 кбпс и треба да ги чекам 3 дена а тоа е многу !
2. коклу епизоди има сезонава?
3. копку сезони ке има ( дали воошто се знае )
4. се мислам дека се заебав што почнав да ја глеам серијата. - мислам да не се сватиме погрешно - мразам кога сум во неизвесност и во очекување на нови епизоди. ако сакам нешто да гледам сакам од почеток до крај без прекин вака додека чекам нова епизода веќе старата сум ја забораил
5. на колку дена излага нова епизода ?
1. Ова не е прашање. Знам дека серијата ја тргаат од бугарските тракери, затоа симни ја епизодата веднаш откако ќе ја стават.
2. Ако мислиш на втора сезона, ќе има 13 епизоди.
3. Ќе има минимум три сезони, за понатаму зависи од рејтингот.
4. И да заборавиш нешто, во новата епизода ќе те потсетат со previously on...
5. На една недела, т.е. во Недела.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
1. Ова не е прашање. Знам дека серијата ја тргаат од бугарските тракери, затоа симни ја епизодата веднаш откако ќе ја стават.
2. Ако мислиш на втора сезона, ќе има 13 епизоди.
3. Ќе има минимум три сезони, за понатаму зависи од рејтингот.
4. И да заборавиш нешто, во новата епизода ќе те потсетат со previously on...
5. На една недела, т.е. во Недела.
недела на кој канал? и кое време?

Ф

Фил Ајви

Гостин
недела на кој канал? и кое време?
AMC, 02:00, кај нас доаѓа понеделник

одлична епизода иако се знаеше дека
Рик нема шанси да го остави Шејн, малку тупење со тоа девојчето
но како и да е се надеваме дека не очекуваат се подобри и подобри епизоди

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Можеш да го гледаш директно на нет како што ти кажаа погоре на AMC, или да почекаш докај 4-5 сабајле и да ја симнеш епизодата.
моментално ко шо глеам има торент пуштено од 11та епизода. него директен линк кај можам да гледам некој да најде да си знам за наредни епизоди пошто не се снајдов за лавј да глеам

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
Ми ебаа матер сценаристиве денеска...

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Овој Карл ептен глуп.........ич не се метнал на татко му.

Kajgana Shop

На врв Bottom