The Walking Dead

Денешнава епизода... Фак! Знам дека се жалев што некои епизоди се досадни, ама сепак...

А до дечкото горе што се истрча за спојлерот, видов дека гледа Alcatraz. Ја не гледам повеќе, ама на интернет ќе пратам да начекам некои спојлери од таа серија. Тие спојлери ќе гледам да завршат во неговото сандаче. No hard feelings

Само едно ќе кажам. Наредната епизода ќе биде сексоини. Финале е. Башка шо се ќе се дешаваат многу гадни ствари. И да, уште не ми е јасно како може некој што не е каснат и изгребан, да стане кретенче?

Само едно ќе кажам. Наредната епизода ќе биде сексоини. Финале е. Башка шо се ќе се дешаваат многу гадни ствари. И да, уште не ми е јасно како може некој што не е каснат и изгребан, да стане кретенче?
Ако е да се верува на википедиа на стрипот секој што ќе умрел без разлика дали бил изгребан или каснат станувал зомби.....

Ако е да се верува на википедиа на стрипот секој што ќе умрел без разлика дали бил изгребан или каснат станувал зомби.....

I don't even....

Има многу работи за дообјаснување... како прво непознато е и како е почната инвазијава, па сега и ова? Мислам... како???
Инаку прејака епизода, се искупија за сите досадни епизоди оваа сезона.

Абе според стрипот многу работи се различни ама којзнае шо и како се десило у меѓувреме со Шејн.

I don't even....

Има многу работи за дообјаснување... како прво непознато е и како е почната инвазијава, па сега и ова? Мислам... како???
Инаку прејака епизода, се искупија за сите досадни епизоди оваа сезона.

Во Torn Aparts го имаш почетокот иако не е познато вирусот (ако воопшто е вирус) како се раширил и слично.

Ау, премногу јака епизода. :cuc:

Наредната мислам ќе биде уште појака, со оглед дека е последна од 2та сезона.

Леее зашто само 45 минути трае ?!?!??!?!!?!?
Стварно јака епизода......:D

Леее зашто само 45 минути трае ?!?!??!?!!?!?
Стварно јака епизода......:D

Последните мигови од епизодата навестуваат одлична завршница на втората сезона
добро што почнаа да си спремаат резерви на храна и вода, ќе им треба :D

епиккккккккккккккк
иначе среќа тотално заборавив на тоа марик што го пиша, иначе дека немаше да барам да те банираат од интернет.

cekaj malku so se sluci so zatvorenikot,dali e toj zombito so go ubi kosookiot,mnogu star i krupen mi deluvase,ova so se desi so sejn ,dali i rik e zarazen neso za glava mi se drzese,dali od maka za kolegata dali i on e zarazen,tie skrin sotovite dali on gi imase ,baska milion zombi idat nakaj farmata ,finaleto ke bide u picku mater

епиккккккккккккккк
иначе среќа тотално заборавив на тоа марик што го пиша, иначе дека немаше да барам да те банираат од интернет.

Да не сакаш и за следната да ти кажам како ќе биде? :D

Ептен јако ќе биде финалето. Во недела може во живо да го гледам, колку да не чекам. Финтата е што луѓето започнаа да се заразуваат без гризање. Сигурно нешто такво му кажа на Рик научникот од CDC.

да и ја тоа думам... се десил некој баг со вирусот, почнал да се шири без гризење
него што точно се деси позади дрвото, и шејн како да испушташе чудни крици..

треба да се гледа на ново серијава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom