The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
е па јас го изгледав :D ... ептен интересна епизода... само вие гледајте си.
А ако чекаме превод ќе дочекаме.
Ако сакате можиме да почниме да ги преведуваме епизодиве на македонски.
Ќе се поделиме кој што ќе преведвит. На пр секој по 50 реда или по 100 од епизодата зависно он бројот на луѓе. И многу брзо ќе излезит превод. Што велите?

Да

Конечно!!
Не дека епизода беше нешто нај нај ама сепак добра најава за понатака.

Добар старт. Ништо посебно, загреваат атмосфера за понатаму.

ја забележавте на Paul Wesley сопругата ?
EN5A.png

:rolleyes:

Сега ја изгледав, не беше нешто, оваа е припремна епизода за новите заплети што ќе бидат сигурно понатаму. Ама крајот јак беше, е па редно беше Дејмон да го направи тоа што го направи, откога сите го чекаме.;)

Не знам зашто... добив впечаток дека полека серијата почна да губи од својата магија (не таа на Бони).
Може дека имаше пауза и очекував wow comeback, а добив просечна епизода. Знам, сама сум си крива што очекував превише.

Не знам зашто... добив впечаток дека полека серијата почна да губи од својата магија (не таа на Бони).
Може дека имаше пауза и очекував wow comeback, а добив просечна епизода. Знам, сама сум си крива што очекував превише.

Не дека почна да ја губи, туку тоа се случи само за ваа епизода, претходната беше каде каде подобра. Ние очекувавме ептен добра епизода после долгата пауза, а они ни дадоа Кисс (буквално) :D И затоа така испадна, ама сепак серијата си е иста, и се надевам ќе продолжи со тоа темпо :)

Am I the only one? :D

1375842_700b.jpg

Не се жалете сега добро е што почнаа, не може секоја епизода да биде (мини)финале, уште епизода-две да видиме кој до каде е плус да оживеат уште некого од фамилијата на Клаус и таман ќе си биде. Тајлер многу јака фаца е сега, му удри во глава тоа што е моќен хибрид. : P

The moment I saw Damon taking that shower I knew it'd be a hell of an episode! :vozbud: :pipi:
Добро ја свртеа приказната... ќе има flashbacks, ако не наредната, тогаш таа после неа! :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom