The Vampire Diaries

Член од
17 јули 2008
Мислења
704
Поени од реакции
260
Супер си е серијата..прво се двоумев дали да почнам да ја гледам оти во последно време како затупи светов со филмови со геј вампири за чудо е.Ми се свиѓа како брзо се развиваат настаните само многу позитивни карактери испаднаа по извесен период,сите добри станаа вака-така.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Супер си е серијата..прво се двоумев дали да почнам да ја гледам оти во последно време како затупи светов со филмови со геј вампири за чудо е.Ми се свиѓа како брзо се развиваат настаните само многу позитивни карактери испаднаа по извесен период,сите добри станаа вака-така.
Уште Клаус остана негативец, не ми се верува и него да го напраат "добар", очекувам да умре до крајов на сезонава.
И Ребека не е сигурна,мислам дека ќе биде од страната на Клаус оти нели сепак и е брат. :)

Член од
23 март 2010
Мислења
199
Поени од реакции
62
па ке можит да се гледат и вечерва кон 2, 3 сатот ако сте будни :)

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Конечно... нова епизода... ајт одам да ја гледам

...п.с. Само без смеење... во паузава (постот) на меѓусезонава ги изгледав сите 7 сезони на BuffyThe Vampire Slayer:D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
23 март 2010
Мислења
199
Поени од реакции
62
е па јас го изгледав :D ... ептен интересна епизода... само вие гледајте си.
А ако чекаме превод ќе дочекаме.
Ако сакате можиме да почниме да ги преведуваме епизодиве на македонски.
Ќе се поделиме кој што ќе преведвит. На пр секој по 50 реда или по 100 од епизодата зависно он бројот на луѓе. И многу брзо ќе излезит превод. Што велите?

Kajgana Shop

На врв Bottom