The Vampire Diaries

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Конечно да се случи нормално убиство у Мистик Фолс.
Докторкава може стварно да е психопат. Alaric, watch out!

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Јака епизода.
А и едвај чекам некој јак волк да се појави како што е случај со Клаус кај вампирите.

Ф

Фил Ајви

Гостин
како што е случај со Клаус кај вампирите.
Клаус е хибрид

нема заебанции со Стефан, ист е како Дејмон во прва сезона, ќе биде интересно да се види дали е навистина спремен да ја помине границата за да му се одмазди на Клаус понатаму, горе-долу се ќе се врти околу нив двајца се додека не стапи на сцена некој од оригиналните (многу ми недостига Елајжа во серијава) или пак мистериозното суштество кое навадно е клучот за уништување на Клаус

како и да е добра епизоди со интересни моменти, такви нека бидат и следниве

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Јас мислам дека Клаус и Стефан ќе ги сменат улогите во серијава. До сега една од најакиве епизоди во серијава според мене беше оваа 11та. Конечно ваков сакав да го видам Стефан. Ова е вистинскиот Стефан. Клаус мислам дека не би требало да го убијат. Туку да видиме што е со убиството...мистерија, сега за сега. Едвај чекам наредна епизода.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.717
Поени од реакции
34.267
Јас сакам у четвриот ковчег да биде оригиналната двојница Петрова :D that would be awesome
Major plot hole aко КЛАУС ја чувал во ковчек цело време ПЕТРОВА. Размисли. :)
Туку треба да декодираме што значи сонот на Бони, во тој ковчег лежеше Клаус.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Major plot hole aко КЛАУС ја чувал во ковчек цело време ПЕТРОВА. Размисли. :)
Туку треба да декодираме што значи сонот на Бони, во тој ковчег лежеше Клаус.
Сонот на Бони нема врска, она го сонуваше Клаус за да сфати дека ковчезите се поврзани со него, инаку дека тоа он беше у натре мислам дека не значи ништо...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Сонот на Бони нема врска, она го сонуваше Клаус за да сфати дека ковчезите се поврзани со него, инаку дека тоа он беше у натре мислам дека не значи ништо...
А пак јас баш мислам дека значеше и тоа многу.
Инаку добра епизода, малку ме изнервираа со сцената со Керолајн и со Клаус, некако многу ми се разнежи овој.
И да имам некое чувство дека на крај на сезоната Тајлер умира. Никаде немам ништо прочитано во врска со тоа, ама мора да убијат некого на крај на сезоната, а најлогично ми е тоа да биде Тајлер.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
А пак јас баш мислам дека значеше и тоа многу.
Инаку добра епизода, малку ме изнервираа со сцената со Керолајн и со Клаус, некако многу ми се разнежи овој.
И да имам некое чувство дека на крај на сезоната Тајлер умира. Никаде немам ништо прочитано во врска со тоа, ама мора да убијат некого на крај на сезоната, а најлогично ми е тоа да биде Тајлер.
Ахх ме избуни :vozbud: Океј е се, можеме само да претпоставуваме. За Тајлер и јас мислам така, незнам зошто ама не ми смета, една нафурана будала помалце. А за Клаус напротив мислам дека не е разнежнат, бидејќи он му рече на Тајлер да ја апне Керолајн, шо значи он знаел дека тоа ќе се случи и дојде како "спасител" кај неа -.- kinda sucks

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Јас пак напротив мислам дека еден од ковчезите треба да се испразни за да го сместат внатре Клаус.

Kajgana Shop

На врв Bottom