Santa?Изгледа не читаат и исполнуваат желби.. guess who's back?!
Nina е одлична, али која е оваа што ја додели наградата?
Jennifer Lawrence од Devil You Know, јас од таму ја знам.Nina е одлична, али која е оваа што ја додели наградата?
Така викаш затоа што неможеш да си ги замислиш сега нив како Дејмон оти веќе го знаеме него. Инаку кога почна серијава ако пример Тајлер беше Дејмон и обратно, пак некако ќе се навикневме ...Сега прочитав дека Zach Roerig, Michael Trevino and Paul Wesley originally auditioned to play Damon before landing their respective roles.
Are you guys out of your mind?
Што знам... може и така ќе беше.Така викаш затоа што неможеш да си ги замислиш сега нив како Дејмон оти веќе го знаеме него. Инаку кога почна серијава ако пример Тајлер беше Дејмон и обратно, пак некако ќе се навикневме ...![]()
Јас се согласувам со тебе за Иан. На пример можам да го замислам било кој актер како замена за Стефан. Комплетно просечен лик е. Ама она што го доловил Иан во ликот на Дејмон е навистина нешто посебно. Нешто налик Ерик во Вистинска крв. Така знаеш дали е некој актер добар, едноставно не можеш да замислиш некој друг на негово место.Што знам... може и така ќе беше.
Ама според мене Иан заврши одлична работа, успеа да го портретира Дејмон со сиот свој шарм и харизма. Ја не можам да замислам некој друг на негово место.![]()
Yeah......tell me about thatЈас се согласувам со тебе за Иан. На пример можам да го замислам било кој актер како замена за Стефан. Комплетно просечен лик е. Ама она што го доловил Иан во ликот на Дејмон е навистина нешто посебно. Нешто налик Ерик во Вистинска крв. Така знаеш дали е некој актер добар, едноставно не можеш да замислиш некој друг на негово место.
Туку оваа Нина и Иан биле пар![]()
И тебе ти се свиѓа Иан м?Yeah......tell me about that![]()