The Vampire Diaries

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Nina е одлична, али која е оваа што ја додели наградата?
Jennifer Lawrence од Devil You Know, јас од таму ја знам.
Иначе сите помеѓу себе си ги доделуваа наградиве, ако тоа те збуни, така да немаше врска тоа :D

oн: Ете му пак четири куфера на Клаус :pos: Мал трејлер за до 2 Февруари

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Бене да ти предложам една серија бе? :icon_lol: Те гледам вака досадно ти е. :X3:

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Сега прочитав дека Zach Roerig, Michael Trevino and Paul Wesley originally auditioned to play Damon before landing their respective roles.
Are you guys out of your mind?

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Сега прочитав дека Zach Roerig, Michael Trevino and Paul Wesley originally auditioned to play Damon before landing their respective roles.
Are you guys out of your mind?
Така викаш затоа што неможеш да си ги замислиш сега нив како Дејмон оти веќе го знаеме него. Инаку кога почна серијава ако пример Тајлер беше Дејмон и обратно, пак некако ќе се навикневме ... :D

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Така викаш затоа што неможеш да си ги замислиш сега нив како Дејмон оти веќе го знаеме него. Инаку кога почна серијава ако пример Тајлер беше Дејмон и обратно, пак некако ќе се навикневме ... :D
Што знам... може и така ќе беше.
Ама според мене Иан заврши одлична работа, успеа да го портретира Дејмон со сиот свој шарм и харизма. Ја не можам да замислам некој друг на негово место. :)

Член од
23 март 2010
Мислења
199
Поени од реакции
62
:vozbud: јееееее конечно се врати :) ... станува се поинтересно

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Што знам... може и така ќе беше.
Ама според мене Иан заврши одлична работа, успеа да го портретира Дејмон со сиот свој шарм и харизма. Ја не можам да замислам некој друг на негово место. :)
Јас се согласувам со тебе за Иан. На пример можам да го замислам било кој актер како замена за Стефан. Комплетно просечен лик е. Ама она што го доловил Иан во ликот на Дејмон е навистина нешто посебно. Нешто налик Ерик во Вистинска крв. Така знаеш дали е некој актер добар, едноставно не можеш да замислиш некој друг на негово место.

Туку оваа Нина и Иан биле пар :mad:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Јас се согласувам со тебе за Иан. На пример можам да го замислам било кој актер како замена за Стефан. Комплетно просечен лик е. Ама она што го доловил Иан во ликот на Дејмон е навистина нешто посебно. Нешто налик Ерик во Вистинска крв. Така знаеш дали е некој актер добар, едноставно не можеш да замислиш некој друг на негово место.

Туку оваа Нина и Иан биле пар :mad:
Yeah......tell me about that:mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom