- Член од
- 5 септември 2009
- Мислења
- 3.528
- Поени од реакции
- 619
И сеа наредна епизода тек у септември тамо 

Dont touch Bony......Само Anne Rice знае колку ја обожавам БониАхх темава се изгуби, епа вака јас да си кажам дека ми фалат вампирите и ми фали Бони највеќеИ едвај чекам да почне 3 сезона,а уште нема испаднато ни промо да го изгледав барем... имам една желба за во 3 сезона
Прегледај го приврзокот 43243
Керолајн и Тајлер :back: Супер ќе бидат, па и едно детенце да си напраат кој знае шо ќе се роди, пак некој хибрид
Ете тоа од мене,останува да го чекаме трејлерот :smir:
Потврдувам, ми се скара buddie-тоDont touch Bony......Само Anne Rice знае колку ја обожавам Бони
Една врска со Дејмон да им направеа и серијава мене лично ќе ми беше Монт Еверест (врх врхова)![]()
Во првата сезона еднаш Дејмон спомна дека не пробале да направат, и рече на Елена на зафрканција незнаеме или нз какоПотврдувам, ми се скара buddie-тоИииих, добро е, не сум ја видела таа sick spark меѓу нив само јас
И... вампирите не раѓаат деца како шо знам. Не би требало да има друг хибрид освен Клаус.
Стефан и Клаус поврзани? Не е ваљда негов потомок? Ама па и Дејмон би требало тогаш...нема ваљда полубраќа да ги направат. Со духовите интересно ќе биде-Џена, Ана, Вики и другите со кои се збогувавме ни ги враќаат
Да, ама врколаците не се мртви, и тие стареат, а кај вампирите ништо не се мења.Во првата сезона еднаш Дејмон спомна дека не пробале да направат, и рече на Елена на зафрканција незнаеме или нз како
Можеби и може да се направат, а врколаците можат да прават :smir:
Majkata na Ana. :p^Што убаво објаснив, да не знаев што мислев, утре ќе разберев
![]()
Наидов на фоткава... оваа со наочариве, која е? :icon_conf Ми личи на некого од серијата, ама...
Уф, cool карактер, ќе и ја памтам репликата за ајфон.Majkata na Ana. :p
Ептен ми е убаваеве уште една песна од истата што нема да ви излезе од глава, особено она cause iiiiii, love the way you say good morning..
p.s. don't mind the creepy video