The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
И сеа наредна епизода тек у септември тамо :(

Ахх темава се изгуби, епа вака јас да си кажам дека ми фалат вампирите и ми фали Бони највеќе :( И едвај чекам да почне 3 сезона,а уште нема испаднато ни промо да го изгледав барем... имам една желба за во 3 сезона

1891851780.jpg

Керолајн и Тајлер :back: Супер ќе бидат, па и едно детенце да си напраат кој знае шо ќе се роди, пак некој хибрид :vozbud:
Ете тоа од мене,останува да го чекаме трејлерот :smir:

Ветив дека ќе напишам кратко мое видување за втората сезона, ама тоа друг пат, кога ќе имам повеќе време.
Околу третата, гледав интервју со Кевин Вилиамсон, едниот од продуцентите, кој чепна малку за тоа што не очекува, па прочитајте, ќе биде лудило.

http://www.examiner.com/cw-network-in-national/vampire-diaries-season-3-talk-with-producer-kevin-wiliamson

Ахх темава се изгуби, епа вака јас да си кажам дека ми фалат вампирите и ми фали Бони највеќе :( И едвај чекам да почне 3 сезона,а уште нема испаднато ни промо да го изгледав барем... имам една желба за во 3 сезона

Прегледај го приврзокот 43243

Керолајн и Тајлер :back: Супер ќе бидат, па и едно детенце да си напраат кој знае шо ќе се роди, пак некој хибрид :vozbud:
Ете тоа од мене,останува да го чекаме трејлерот :smir:
Dont touch Bony......Само Anne Rice знае колку ја обожавам Бони :):)
Една врска со Дејмон да им направеа и серијава мене лично ќе ми беше Монт Еверест (врх врхова) :)

Dont touch Bony......Само Anne Rice знае колку ја обожавам Бони :):)
Една врска со Дејмон да им направеа и серијава мене лично ќе ми беше Монт Еверест (врх врхова) :)
Потврдувам, ми се скара buddie-то :) Иииих, добро е, не сум ја видела таа sick spark меѓу нив само јас :)

И... вампирите не раѓаат деца како шо знам. Не би требало да има друг хибрид освен Клаус.

Стефан и Клаус поврзани? Не е ваљда негов потомок? Ама па и Дејмон би требало тогаш...нема ваљда полубраќа да ги направат. Со духовите интересно ќе биде-Џена, Ана, Вики и другите со кои се збогувавме ни ги враќаат

Потврдувам, ми се скара buddie-то :) Иииих, добро е, не сум ја видела таа sick spark меѓу нив само јас :)

И... вампирите не раѓаат деца како шо знам. Не би требало да има друг хибрид освен Клаус.

Стефан и Клаус поврзани? Не е ваљда негов потомок? Ама па и Дејмон би требало тогаш...нема ваљда полубраќа да ги направат. Со духовите интересно ќе биде-Џена, Ана, Вики и другите со кои се збогувавме ни ги враќаат

Во првата сезона еднаш Дејмон спомна дека не пробале да направат, и рече на Елена на зафрканција незнаеме или нз како :)
Можеби и може да се направат, а врколаците можат да прават :smir:

Во првата сезона еднаш Дејмон спомна дека не пробале да направат, и рече на Елена на зафрканција незнаеме или нз како :)
Можеби и може да се направат, а врколаците можат да прават :smir:
Да, ама врколаците не се мртви, и тие стареат, а кај вампирите ништо не се мења.

^Што убаво објаснив, да не знаев што мислев, утре ќе разберев:pos:
Malese-Jow-facebook-the-vampire-diaries-tv-show-12012011-720-540.jpg

Наидов на фоткава... оваа со наочариве, која е? :icon_conf Ми личи на некого од серијата, ама...

Песнава никако да ми излезе од глава :pipi:
Од последната епизода..

Стварно добро песниче е ја више и со конвертер го сменив и ставив како рингтон на телефон

еве уште една песна од истата што нема да ви излезе од глава, особено она cause iiiiii, love the way you say good morning..
p.s. don't mind the creepy video

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom