The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Уфф кој ќе чекат до септември :(( Баш ми недостигат серијава, посебно Дејмон :)

^Што убаво објаснив, да не знаев што мислев, утре ќе разберев:pos:
Malese-Jow-facebook-the-vampire-diaries-tv-show-12012011-720-540.jpg

Наидов на фоткава... оваа со наочариве, која е? :icon_conf Ми личи на некого од серијата, ама...
Гледате колку се поразлични него ли нашминаки во серијава? :D Џемери е башка просек, со црвено лице ... тапа.

Куропушачи од овде, Ана и мајка и, за порнич би ја земал и Керолајн.:P

^Може, ама само ако мајка и‘ на Ана биде професорица у филмот :p

Туку... се спрема нова серија според книгите на beloved Л.Џ Смит-The Secret Circle. Кевин Вилијамсон пак ќе е ангажиран. Видовме дека ова е проверена комбинација, ама ќе чекаме септември па да видиме :)
Пишувам во темата зашто сметам дека е поврзано, а може и ќе ве интересира.
Накратко, вики вика дека се работи за вештерки од Њу Салем, па вечната борба good&evil итн.
Sounds familiar? :D
И трејлер
Знам кој со душа ќе ја чека :)

Угх.. Елајџах.. ѓубрее..
И шо ќе им прави сега Елајџах на телата? Ќе ги закопа како што треба? -.-

Ќе ги оживее, нели потребно е само да се извади колецот од срцето. Чудно после толку години искуство пак наседна а знае дека Клаус не простува слабост, да го убиеше исто ќе имаше начин да ги пронајде, Бони да му помогне или сл. али ете мора да биде интересна третата сезона. И очекувам да има уште хибриди, нели тоа и му беше целта да создаде сопствена лоза.

Туку... се спрема нова серија според книгите на beloved Л.Џ Смит-The Secret Circle. Кевин Вилијамсон пак ќе е ангажиран. Видовме дека ова е проверена комбинација, ама ќе чекаме септември па да видиме :)
Накратко, вики вика дека се работи за вештерки од Њу Салем, па вечната борба good&evil итн.
И трејлер

Читав пред 1 недела за содржината, интересна е ама кај можат вие со Бони :love:

И трејлер
Обавезно ќе се гледа ова :D
Остави го, зафатен е со матури, родендени и што ли уште не.:)
Ти мали да чутиш :).....многу хумористичен си станал бе;)

ми се допаѓа новата серија :) нешто како charmed :)

Ако случајно не ве мрзи да седите пред компјутер и да читате, еве ви ги книгите ама се на англиски јазик :)

Ако случајно не ве мрзи да седите пред компјутер и да читате, еве ви ги книгите ама се на англиски јазик :)
wош си... не сите знаеме англиски, нити пак знаеме да читаме сите...
Да се потсетиме малце
<3

Боже Ледениов што вкус има.... =)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom