Уфф кој ќе чекат до септември
( Баш ми недостигат серијава, посебно Дејмон 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гледате колку се поразлични него ли нашминаки во серијава?^Што убаво објаснив, да не знаев што мислев, утре ќе разберев
![]()
Наидов на фоткава... оваа со наочариве, која е? :icon_conf Ми личи на некого од серијата, ама...
Угх.. Елајџах.. ѓубрее..
И шо ќе им прави сега Елајџах на телата? Ќе ги закопа како што треба? -.-
^Може, ама само ако мајка и‘ на Ана биде професорица у филмот :p
Туку... се спрема нова серија според книгите на beloved Л.Џ Смит-The Secret Circle. Кевин Вилијамсон пак ќе е ангажиран. Видовме дека ова е проверена комбинација, ама ќе чекаме септември па да видиме
Пишувам во темата зашто сметам дека е поврзано, а може и ќе ве интересира.
Накратко, вики вика дека се работи за вештерки од Њу Салем, па вечната борба good&evil итн.
Sounds familiar?
И трејлер
Знам кој со душа ќе ја чека![]()
Обавезно ќе се гледа ова^Може, ама само ако мајка и‘ на Ана биде професорица у филмот :p
Туку... се спрема нова серија според книгите на beloved Л.Џ Смит-The Secret Circle. Кевин Вилијамсон пак ќе е ангажиран. Видовме дека ова е проверена комбинација, ама ќе чекаме септември па да видиме
Пишувам во темата зашто сметам дека е поврзано, а може и ќе ве интересира.
Накратко, вики вика дека се работи за вештерки од Њу Салем, па вечната борба good&evil итн.
Sounds familiar?
И трејлер
Ти мали да чутишОстави го, зафатен е со матури, родендени и што ли уште не.![]()
wош си... не сите знаеме англиски, нити пак знаеме да читаме сите...Ако случајно не ве мрзи да седите пред компјутер и да читате, еве ви ги книгите ама се на англиски јазик![]()
Is half Liberian and half Russian. Nice one.Perfect![]()