sveznajko
Random nobody
Сериозно ?некако многу провидна ми стана серијава
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сериозно ?некако многу провидна ми стана серијава
некако многу провидна ми стана серијава
некако многу провидна ми стана серијава
па според мене од авион се гледаше дека Елајжа нема да го убие Клаус и што е лекот за Дејмон иСериозно ?
Серија е се, ама провидна не е.
Немој да ми речеш дека очекуваше дека ќе ја убијат Џена, Џереми ќе се врати од мртвите и ќе почне да гледа други луѓе.
Не да ти е плитко ова...Неочекувано, во секој случај
А шо толку Стефан се потресуе за братму? -Знае ли он дека сеа ќе му ја зема женската :pos2:
Работава околу Џереми не ме бендисуе ич :nenene:
:pos2::pos2:Не да ти е плитко ова...
колку само беше Реквиемска раката на Дејмон!Туку интересно е што сега Џер ќе си има контакт со сите што ни ги убија =) Damn it, ќе гледаме Ghost whispererСтефан пак е бед ес јеееј! И интересно ќе е со Дејмон и Елена, а со Кетрин во близина далги ќе има :Р
Неочекувано, во секој случај
А шо толку Стефан се потресуе за братму? -Знае ли он дека сеа ќе му ја зема женската :pos2:
Работава околу Џереми не ме бендисуе ич :nenene:
Ако ја гледаш серијава со вниманието што е потребно (хинт: греота е да хинтувам) ќе знаеш зошто Стефан се потресе за брат му.
Не да ти е плитко ова...
колку само беше Реквиемска раката на Дејмон!Туку интересно е што сега Џер ќе си има контакт со сите што ни ги убија =) Damn it, ќе гледаме Ghost whispererСтефан пак е бед ес јеееј! И интересно ќе е со Дејмон и Елена, а со Кетрин во близина далги ќе има :Р