The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
некако многу провидна ми стана серијава

Серија е се, ама провидна не е.
Немој да ми речеш дека очекуваше дека ќе ја убијат Џена, Џереми ќе се врати од мртвите и ќе почне да гледа други луѓе.

па според мене од авион се гледаше дека Елајжа нема да го убие Клаус и што е лекот за Дејмон и
глупо ке беше после обидот на Елајжа да го убие Клаус да остане не казнет од страна на Клаус

--- надополнето ---

Серија е се, ама провидна не е.
Немој да ми речеш дека очекуваше дека ќе ја убијат Џена, Џереми ќе се врати од мртвите и ќе почне да гледа други луѓе.

абе брат смртна на Џена не е голема работа секако немаше никаква улога во серијата, се маваше лево, десно без везе. Исто и со Џереми мораа да направат нешто за да не заврши како Џена, а и плус им одговара на продуцентите да го имаат и во трета сезона пошто типот е фаца многу тинејџерки се палат на него. Овака само му дадоа улога за да не стане досаден.

Woaaah, blood bath!! Не знае кој јаде, кој пие, кој се враќа од мртвите, кој си ја прекршува диетата (хинт: Стефан) :D Креативни се мајкеми, тоа последното со Џереми не би ми текнало.
Требаше да ја играм Елена и Дејмон у кладилница.
Сега кога во градот останаа двајца што не ја знаат "тајната" (воедно толку и луѓе останаа, за греота), ќе се селат од таму?

TVDMP8.jpg

5194895795_8553462c41_z_large.jpg

5526487825_f5cd94659b.jpg

tumblr_l860ogxAdg1qcvnc2o1_500_large.jpg

5280812980_aeb50c66c1_b_large.jpg

2mx0qxl.png

jim05e.jpg

motivator8abc5f50b4ad13.jpg

TVDMP9.jpg

TVDMP10.jpg

motivatorbd562b3e668574.jpg

TylerandCaroline.jpg

meme-cerealguy.jpg

hiatus.jpg

InthebattleagainstKlaus.jpg

tumblrlkro935lzr1qa1lac.jpg

Bynamearose-2377339_556_545.jpg

И авторско дело инспирирано од последните случувања :)
JG.jpg

Неочекувано, во секој случај :vozbud:
А шо толку Стефан се потресуе за братму? -Знае ли он дека сеа ќе му ја зема женската :pos2:
Работава околу Џереми не ме бендисуе ич :nenene:

А шо толку Стефан се потресуе за братму? -Знае ли он дека сеа ќе му ја зема женската :pos2:
Не да ти е плитко ова...
Туку интересно е што сега Џер ќе си има контакт со сите што ни ги убија =) Damn it, ќе гледаме Ghost whisperer :D Стефан пак е бед ес јеееј! И интересно ќе е со Дејмон и Елена, а со Кетрин во близина далги ќе има :Р :vozbud:
колку само беше Реквиемска раката на Дејмон!

КОга гледам како пијат крв од кесите се што ми се мота низ глава е: Вива сокови нема дупчење само смукање XD неможам да се уозбилам а финале е...

Не да ти е плитко ова...
Туку интересно е што сега Џер ќе си има контакт со сите што ни ги убија =) Damn it, ќе гледаме Ghost whisperer :D Стефан пак е бед ес јеееј! И интересно ќе е со Дејмон и Елена, а со Кетрин во близина далги ќе има :Р :vozbud:
:pos2::pos2:
Далги ќе има........цццц одма ми краде реченици бе :):pos2:

Ако ја гледаш серијава со вниманието што е потребно (хинт: греота е да хинтувам) ќе знаеш зошто Стефан се потресе за брат му.

Ако ја гледаш серијава со вниманието што е потребно (хинт: греота е да хинтувам) ќе знаеш зошто Стефан се потресе за брат му.

Ја гледам со внимание не се секирај, секоја епизода по неколку пати ја гледам :) и поради тоа шо стефан го направи (соработувањето со Клаус) Елена ќе биде и со Дејмон, ама мора така да биде, така е и во книгите и затоа пишав така, што би било ако би било :) зафрканција беше ако не па има смајли :D

Не да ти е плитко ова...

секако, стефан sucked( in few senses of the word hahahaha) alot :D i didn't like him at all xD супер крај, браво ! :D

Малце офтопик, ама кажете ми од која страна симнувате најдобри титлови за серијава?

Кај мене од која страна и да ги симнам, не ги покажува, туку самиот плеер си лоадира некои титлови од претходно гледан филм, како да не ги препознава новите. Пробав на gom player, windows media player, bs player.. не можам да сфатам кај е проблемот, winzip-от ли не го бива, плеерите, или самите титлови, или мојот компјутер е смотан?
Ај пишете ПП вие како правите, да не ја полниме темава со офтопици, морав да прашам тука за повеќе луѓе да ми одговорите, и фала однапред! :)

nevermind, игнорирајте го ова погоре, симнав нова верзија на плеерот и се е ок, а не ми се верува колку време помина и не ми текна дека тоа може да е проблемот.

јас не ставам титлови не ми требаат ал пробај titlovi.com, и podnapisi.net мислам таму има македонски титловиви

Не знам дали ова да оди во спојлер или не, ама да си прашам јас .
Забележа некој дека всушност Кетрин влезе во куќата на Дејмон и Стефан (којашто беше припишана на Елена) без покана?
Нели треба прво да биде поканета, па да влезе?
Хм, не ми беше јасен тој дел :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom