The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Is half Liberian and half Russian. Nice one.
KaterinaGrahamTwitPic.jpg

--- надополнето: Jun 16, 2011 3:18 PM ---

Шат ап :D

иначе песните и мене не ми се убави, ама она е :sneaky:

Мене Candice ми е многу поубава. :love:
I kinda think she` a vampire. :D

40347.jpg

абе сите се убави, ама Керолајн во првата сезона беше многу глупа, и не беше убаво напраена :D
vdcaroline.jpg

Е после од втора сезона кога се повампири, that's more liked

caroline-nervous.jpg

Тоа оди вака.
1. Бони
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8. Вики
9. Елена
10. Керолајн

Мене Candice ми е многу поубава. :love:
I kinda think she` a vampire. :D

40347.jpg
Боооооожеееее.....:love:
Керолајн ја имаше најдобрата трансформација-од досадна и цмиздрава во зрел лик кој што се грижи и за другите. Имаше епизоди во кои ја засени Елена, во кои делуваше дека таа е главен лик. Нејзиното повампирување беше едно од најпаметните потези.
Само никако не ми се свиѓа шо ни ги убија Изабел и Џон (додуше самите си се убија). Колку поинтересно ќе беше бар еден од нив да останеше, пошто супер ликови беа.... Ама ете... ради ова е толку добра и квалитетна серијата.

Ај дур си терате празни муабети, да кажам јас нешто корисно.:D
Нина Добрева ќе глуми и трета личност во трета сезона, оригиналната Петрова. Пошто нели, Елена и Кетрин беа допелгенгерс. Изјави дека одвај чека да глуми, била превозбудена. Браво за неа, ако успее да ја оддели и оваа, како што тоа и успеа со Елена и Кетрин, и симнувам капа.

Ај дур си терате празни муабети, да кажам јас нешто корисно.:D
Нина Добрева ќе глуми и трета личност во трета сезона, оригиналната Петрова. Пошто нели, Елена и Кетрин беа допелгенгерс. Изјави дека одвај чека да глуми, била превозбудена. Браво за неа, ако успее да ја оддели и оваа, како што тоа и успеа со Елена и Кетрин, и симнувам капа.

Ништо ново :)

Еве Вики вампирката што вика за трета сезона.
Нема тешки спојлери, ова е нешто што сите го знаеме и што го очекуваме, ама сепак на своја одговорност. <3

Море со план сум летово уште еднаш да ги изгледам двеве сезони и така немам попаметна работа за правење :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom