The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Интересно, го немав начекано досега.
http://www.imdb.com/video/imdb/vi2446394905/

Иначе планирав да ја гледам сабајлево, ама замундовциве ме заебаа, еве го веќе 5:42, а сеуште ја немаат ставено. Епа јбг ми се приспа.
Ќе ми падне репутацијата на оној кој секогаш прв ја гледа новата епизода
:nerv:
Ах бе деца деца еве зошто не треба да седите до касно на интернет и зошто ви е потребен сонот :):):)

Сакај некој вечер да ми прави друштво во живо да ја гледаме?:tv:

Сакај некој вечер да ми прави друштво во живо да ја гледаме?:tv:

Ако седам само у инает на Баварецон ќе седам :):):)
Ај ќе се додоговриме до вечер, ама утре 1ва смена нашколо:nesvest:

Ако седам само у инает на Баварецон ќе седам :):):)
Ај ќе се додоговриме до вечер, ама утре 1ва смена нашколо:nesvest:
Ајде пиши за обавезно, може и Прилепчанецот ќе не дружи (уште од сабајле ја чека он:pos:)

Мене никој не ме дружи. Ако бе! :S :P

Кажете во колку е премиерата, по наш саат, па да видам дали ќе ви праам друштво?

^ На Замунда ги ставаат после 4h. Во живо таму иде во 20h, значи кај нас би било .. прерачунајте, не знам по кое време е тоа 20h.
Туку дај легнете си и глејте утре ко луѓе :pipi:
Ај се читаме со импресии.

Мене никој не ме дружи. Ако бе! :S :P

Кажете во колку е премиерата, по наш саат, па да видам дали ќе ви праам друштво?

Такви сме ние, дискриминираме :Р
Мислам дека е околу 2 негде :ѕ

Ништо не знајте вие, прашајте некој поискусен.:)
Од 2 е за гледање ама од стримовите обично се крш, и се губи филингот на гледање. Затоа ќе си ја чекате до сабалје на торентче околу 4 на замунда (секако, денот да го погодите, не ко мене:pos:)

:vozbud::vozbud::vozbud:
Океј, дефинитивно му се придружувам на Никола во
Аларик
фан клубот.
Мееееен!!!
Обожавам кога се навраќаат во минатото, дневникот открива нови тајни. Интересно е да се гледа Стефан каков бил после преобразувањето.
Нешто што досега научивме е дека на секоја вечера ни сервираат сладок десерт.
И ми фали Лекси бе, подобро ке беше уште да беше жива.

Die u мадафака, die.:) Воопшто не очекував онаков развој на настаните. Мислев кога Аларик му напиша на Дејмон дека може да умре, ќе прекинат со активноста, Илајџа ќе насети нешто, ќе имаат juicy talk, и сите живи по дома. Но не, Аларик is the beast.

Очекувам Се појаки и појаки епизоди натаму.

Интересно, интересно
Овај Џон сакаше да го наместит и Дејмон да умрит ама не му успеа :devil3::devil3:
Кетрин испадна многу паметна :icon_lol:

Најдобра епизода од сезонава. Толку беше добро направена од почеток до крај. А за крајот да не зборувам :) Can't wait!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom