The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
До 7ми април ќе се чека?? Ајдее..
А епизодава беше ЛУДНИЦА, не знам дали понатака ќе успеат да направат подобра! :vozbud: Секоја од приказните ја направија поинтересна - Мет и Керолајн, вештерите+вампирите, Кетрин и Дејмон, Џена и Аларик.. само Стефан+Елена и Бони+Џереми (о)стануваат дооосадни.
Дејмон и Кетрин кога се закачаа со рацете :D

--- надополнето ---

HandSlap.gif

Рипнав од стол на крајот.
Не ве сфаќам вас што ја гледате педерскава серија:pos:
Стандардно возбудлива епизода. Сега ке биде малце мака дури Мет ја прифати вистината, а кај и да е и Џена е печена.
Леле, леле Изабел се врати! :vozbud:
п.с. Ајсбој и ги вратија моќите бе на Бони. Не ми се лути више плс

Дури сега ја изгледав :)
Од епизода во епизода се појаки и појаки се, стварно незнам до крај на втора сезона до кај ќе ги однесат епизодиве :)
И главното епизода........БОНИ СЕ ВРАТИИИИИИИИИИИИИ:vozbud::vozbud::vozbud:

Него како тоа пауза ке сме имале, а ја тоа не знам:nesum:

Кога веќе гледам сите сте изнапишале... еве ме и мене - :( (мака ми е за вештертерите)

и то... стандардно за Вампириве... убиства еден куп, крв насекаде... летаат актери низ екран :P

кој ќе чека :S

Е ќе се фрлам од мтв...прочитав major spoiler на една страна, кај отворив кај запустив.:nerv:

Зачудувачки... Мислев дека серијава ќе ми биде глупа, ама испадна дека е доста интересна. Ми се сфиѓа многу што од време на време има некакви неочекувани сцени што знаат тензија да створат.
Јака е серијава - а и глумците се супер одбрани. Секој си одговара на улогата.

Girlѕ, таман нели имаме лоша меморија :) Ај убавецот да ве потсети на тоа досега што прикажаа.

Значи појавувањето на Клаус беше спојлерот што го спомнав погоре, знаев кога ќе се појави. Не мораше да откријаш.

Тоа не е спојлер!! сите знаат дека ќе се појави лол, го има на сите фан страници на Vampire Diaries, кој и да гледа очекува дека ќе дојде, не битно во која епизода

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom