Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ах бе деца деца еве зошто не треба да седите до касно на интернет и зошто ви е потребен сонотИнтересно, го немав начекано досега.
http://www.imdb.com/video/imdb/vi2446394905/
Иначе планирав да ја гледам сабајлево, ама замундовциве ме заебаа, еве го веќе 5:42, а сеуште ја немаат ставено. Епа јбг ми се приспа.
:nerv:Ќе ми падне репутацијата на оној кој секогаш прв ја гледа новата епизода

Сакај некој вечер да ми прави друштво во живо да ја гледаме?:tv:

Ајде пиши за обавезно, може и Прилепчанецот ќе не дружи (уште од сабајле ја чека онАко седам само у инает на Баварецон ќе седам
Ај ќе се додоговриме до вечер, ама утре 1ва смена нашколо:nesvest:
 )
)

Мене никој не ме дружи. Ако бе! :S
Кажете во колку е премиерата, по наш саат, па да видам дали ќе ви праам друштво?

)
)

Воопшто не очекував онаков развој на настаните. Мислев кога Аларик му напиша на Дејмон дека може да умре, ќе прекинат со активноста, Илајџа ќе насети нешто, ќе имаат juicy talk, и сите живи по дома. Но не, Аларик is the beast.
 Воопшто не очекував онаков развој на настаните. Мислев кога Аларик му напиша на Дејмон дека може да умре, ќе прекинат со активноста, Илајџа ќе насети нешто, ќе имаат juicy talk, и сите живи по дома. Но не, Аларик is the beast.