The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Damon: A little tip. Don`t pull the dagger:vozbud::vozbud::vozbud:
Најдобрата епизода сезонава дефинитивно тоа. И добар флешбек на Лекси која ја обожавав од првата секунда кога се појави.
I feel sorry for Bony :(:(

Претпоставка: кој ќе биде предавникот кој претпоследната епизода ќе го врати Елајџа?
И да, оригиналните не можат да шетаат по сонце, читав на vampire diaries wiki.
Катеринчето требаше да остане во гробницата, од Бони магијата беше активна, не беше се до Елајџа ... или?

^
Кога дојде Елајџа у маало, магијата на Бони беше мачји кашаљ за него. Така да сепак е се до него.
А нели со Џена во денешната епизода шетаа на сонце кога дојде и Аларик???

^
Кога дојде Елајџа у маало, магијата на Бони беше мачји кашаљ за него. Така да сепак е се до него.
А нели со Џена во денешната епизода шетаа на сонце кога дојде и Аларик???
Шетаа. Ама зошто би им бил каменот, ако оригиналите можат да шетаат? Ќе ги најдат сите врколаци, ќе ги поебат, и готово.:)

Шетаа. Ама зошто би им бил каменот, ако оригиналите можат да шетаат? Ќе ги најдат сите врколаци, ќе ги поебат, и готово.:)
Многу замараш:):)
Или ќе го дообјаснат тоа понатаму, ако не на крај краеви на оволку заплети и расплети мораа да имаат по некоја дупка во сценариото :)

За да го убијат Клаус
Нели Елена+тој каменот па после тој ритуал Клаус бил слаб

Моментот кога Аларик му го забоде ножот на Илајџа преку стол, мојата реакција - :vozbud:
Ахх, good tv, good tv.

Претпоставка: кој ќе биде предавникот кој претпоследната епизода ќе го врати Елајџа?
И да, оригиналните не можат да шетаат по сонце, читав на vampire diaries wiki.
Катеринчето требаше да остане во гробницата, од Бони магијата беше активна, не беше се до Елајџа ... или?
Магијата ја тргнаа :) - кога го вадеа Стефан.

Инаку... мислам дека Илија ќе им се најде подоцна, ова му доаѓа како да му стиснале пауза :P

Потсети се на епизодата кога Илајџа зеде камчиња и го испокрши стаклото на тој кафичот кај што беа Дејмон, Роуз и тој вампирот со многу ПиЕјчДиис.:) Покажаа еден прстен (мислам плав дека беше и ко играчка личеше) на раката на Илајџа. There's his secret in walking in daylight.

--- надополнето ---

:pos::pos::zver:

Damon: So let me guess, in addition to the moonstone, the doppelganger, the lion, the witch and the wardrobe you need to find this witch burial ground.
Elijah: Because I feel that we’ve grown so close, Damon, I’ll tell you “Yes.” :pos2:

исто така
Alaric: You said there wasn’t going to be any violence
Damon: Says the guy who did all the killing.

Одамна немало волку јак лик по серииве, одлично си ја вршат работата сценаристите на серијава, Damon - legend in the making.

Потсети се на епизодата кога Илајџа зеде камчиња и го испокрши стаклото на тој кафичот кај што беа Дејмон, Роуз и тој вампирот со многу ПиЕјчДиис.:) Покажаа еден прстен (мислам плав дека беше и ко играчка личеше) на раката на Илајџа. There's his secret in walking in daylight.
И убедливо си најголемиот фан меѓу нас чим забележуваш вакви работи:back:

Него погоре како што спомнавте дефинитивно Илајџа не е gone forever. Ако не се најде некој предавник, доволен е вештерот. Мислам дека одма ке среди работа. Не беше фер за Бони :ѕ До негде го оправдувам, ипак ради ќерка му прави сето тоа.

Аларик и Дејмон бест френдс :back:
3ng0x6ceu60s3sgu.jpg

Ај ке се средат со Џена. Прашање на време е кога и на неа ке и го покажат вистинскиот свет:tv:

Одлична епизода како и сите досега. А дефенитивно Дејмон е најинтересен, не само со неговите фрази :) туку и со фаците посебно тоа што го правит со очите :icon_lol:
Илајџа кога ке станит во некоја од наредниве епизоди можит и пуздер да напрајт хахах ама ен ми се вервит му требит Елена за да го убиет Клаус... од не знам кој причина. Можда сакат тој да станит главен или кој знае што

Фак, со Кетрин надвор од гробницата биче весело :vozbud:
This isn't going to end well. :tv:

Некој се вратил во серијава.
Штета што за наредната епизода ќе треба да чекаме дури до 7 Април.
Не им требаше сцената кога Керолајн му пееше на Мет, многу на шпанска серија ме осоцираше:toe:
Изабел ис бек

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom