The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
:vozbud:
Јако!

Ми се допадна начинот на кој се претставени врколаците. Братство, а истовремено и животни кои се борат да преживеат.
Од друга страна ми се допадна нивото на доверба кое го имаат Оригиналните.
Ова беше епизода на Керолајн, и ептен ми се допаѓа тој нејзин невин лик кој стално страда.
Дејмон.:vozbud: Ѕверотина.

"Better watch your back, because I may just have to get a hero hairdo of my own and steal your thunder." :pos2: Малце фалеше да го освежам екранот на лаптопот со водата што ми беше во уста во моментот..

Керолајн и Тајлер > Стефан и Елена. Со душа чекам да видам како Тајлер ќе се извади од оваа каша и ќе и се извини на Керолајн (иако, гледано од негова перспектива има смисла тоа како постапи). И друго што верувам дека сите чекаме е Елена да престане да не' лаже дека не го сака Дејмон.

Туку, дај бе нека и шутнат едно телевизорче на Кетрин таму во гробот да може и она да ја прати серијава, сигурно и е досадно до смрт ;)

А јас вчера со другарите зборуев и им викам слаба е вторава сезона, малку акција првата ми беше поинтересна:nenene:
Значи супер епизода пресврти, тепање, крвотници на сите страни :)
И нели мислите дека малку претеруваат со убиствава на Дејмон?

И нели мислите дека малку претеруваат со убиствава на Дејмон?

Не, баш си е на место. Ти текнува каков беше Дејмон на почетокот, не може тоа туку така да исчезне. Башка сите тие емоции што ги чува во себе мора некако да излезат. Љубовта кон Елена, страста кон Кетрин што го прогонуваше толку долго, поврзувањето со Роуз кое траеше кратко но силно...И колку и да не сака да признае, јас мислам дека цело тоа време што одел по Стефан и му правел невољи, сето тоа е заштитничка братска љубов.
Епа иди биди бед бој со волку работи скриени во тебе. Тоа е само природно, и супер им е вклопено.

Што знам, мене ми е баш по кеф што Дејмон е пак стариот. Мислам он е најкомплексниот лик во серијава. Си има свои демони, пробува да се избори со нив, но некогаш му успева, некогаш не.
Љубовта кон Стефан ја докажа кога се тргна од Елена и кога и призна на Елена дека ја сака, но подоцна и го избриша памтењето. Мало потсетување
прекрасна сцена.

Добра епизода со многу акција и пресврти.
Цитатите на Дејмон се ѕверски.

Јако промо за наредната епизода.

Oh you young vampires, you're so arrogant.
Нема закачки со Ијајџа
како ги сомле волците...Go ahead, take it. What about you sweetheart, take a shot. No, yes, no? ДШК :)

Солидно, солидно.
Абре више претераа со ова секој со секого:pos: Еве ги и Бони и Џереми, мада ја иам желба Бони со Дејмон да ја видам. Како тргнаа ке дочекам:pipi:
Илајџа секогаш тука да го расчисти хаосот, али знаеме која е цената на договорот. Сега останува да видиме дали мачот што го даде чиче Џони навистина може да го убие, или само ги мести вампириве (мада не би требало-и он сака да ја заштити Елена).

Еј ја дадоа раката на Џон:tv:

Се` поинтерсно и позаплеткано станува во серијава.
Едвај чекам наредна епизода, после гледаното промо.
Тејлор и таа женската заминаа но би требало повторно да се вратат

Се` поинтерсно и позаплеткано станува во серијава.
Едвај чекам наредна епизода, после гледаното промо.
Тејлор и таа женската заминаа но би требало повторно да се вратат
Јас мислам дека на крај ќе се вратат они двајца за да им помогнат на екипава да не ја поништат клетвата и да го убијат Клаус. И на врколаците и на Стефан/Дејмон тоа им е мисијата, затоа мислам дека на крај ќе работат заедно.

Ја гледав епизодата.
Мислам дека и оригиналните не можат да шетаат дење, инаку, зошто би им било кршење на клетвата, и онака можат да ги поебат оригиналните?

Previously on "The Vampire Diaries"..
"For over a century I've lived in secret, until now, I know the risk, but I have to know her."
"Elena, she's a deathringer for Katherine."
"What are you?? I am a vampire."

Едноставно го обожавам ова од првата сезона.:)

Откако ќе излезат сите епизоди од втората сезона одеднаш ќе ја изгледам. Навистина интересна серија.

Откако ќе излезат сите епизоди од втората сезона одеднаш ќе ја изгледам. Навистина интересна серија.
Ќе се изначекаш уште три месеци, на крај на мај би требало да заврши.

Previously on "The Vampire Diaries"..
"For over a century I've lived in secret, until now, I know the risk, but I have to know her."
"Elena, she's a deathringer for Katherine."
"What are you?? I am a vampire."

Едноставно го обожавам ова од првата сезона.:)
Јас си го кажувам заедно со гласот од серијата, исто како што кога гледам Friends морам да плескам на делот So no one told you life was gonna be this way *clap*clap*clap*clap* :)

Интересно, го немав начекано досега.
http://www.imdb.com/video/imdb/vi2446394905/

Иначе планирав да ја гледам сабајлево, ама замундовциве ме заебаа, еве го веќе 5:42, а сеуште ја немаат ставено. Епа јбг ми се приспа.
Ќе ми падне репутацијата на оној кој секогаш прв ја гледа новата епизода
:nerv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom